2777
2789
عنوان

خانما کمک پای دخترم سوخته

135 بازدید | 16 پست

مادرای عزیز برا دخترم پماد باریچ یا کلاندولا استفاده میکردم. پمادش تموم شد پدرش دوسه روزه خونه نبود منم براش روغن بچه استفاده کردم. این دو روز یکم بیشتر گریه میکرد حالا نگاه میکنم میبینم بدنش قرمز شده تا حالا نسوخته ک بدونم چجوریه. ولی قرمزه فک میکنم سوخته. لطفا بگید چحوری سریع خوب میشه؟؟ خیلی ناراحتم

توی روبیکا چنل زدم روزمرگی هامو میزارم حمایتم کنید تورو خدا قول میدم حس خوبی بهتون منتقل کنم تازه شروعش کردم بعدش گپ‌میزنیم و عکسای اشپزیهامونو میفرستیم دورهم 

من توی کانالم کلی عکس میزارم از اشپزی هام...گرچه غذای انچنانی نمیخورم

اینم لینکش

@rozmaregiiiiiimee

روی لینک نگه دارید و بازکردن بزنید میاد🎀

بیا اینجا اگه حال دلت خوب نیس رفیق🙂چون من اینجا ارامش رو به روح و قلبت تزریق میکنم🫠🧚‍♀️https://rubika.ir/rozmaregiiiiiimee.        .ایدی کانال:@rozmaregiiiiiimee.  روی لینک دعوت نگه دار باز کردن بزن میاد خوشگلممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید حساسیت داشته بهش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اون جوشه ببرش حمام  سعی کن فعلا مای بیبیش نکنی 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

عرق سوز شده یا چیز داغی ریخته رو پاش؟چرا انقدر به بچه بی اهمیت بودی که همچین اتفاقی براش افتاده

معذرت میخام ولی مزخرف ترین و چیپ ترین حرفی بود ک میشه ب ی مادر زد!!!! متاسسفم واقعا

عزیزم هرچی قبلا بهش میوفتاد همونو بزن میتونی با اسنپ سفارش بدی برات بیارن اگه موقعیت بیرون رفتن ندار ...

ممنونم گلم حتما نهایتا ب دوستم‌میگم بیاره. ولی نمیدونم الان سوختگیشو چ کنم

2810