2777
2789

بهم پیام داد یه مدت تو دانشگاهه بعد سوالای خصوصی پرسید و یه چیزی گفت که از نظر خودش تعریف بود ولی به من انگار بدترین توهین رو کرد 

خلاصه ممکنه این ترم تو کلاسا ببینمش چجوری بی محلش کنم؟ نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی خب میاد مثلا با شوخی حرف میزنه با همه هم اوکیه نمیشه جوابشو نداد 

یه راهی بهم نشون بدید 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه پیاماشو سین نکن.تو دانشگام اگه سلام کردم فقط سنگین س جواب کوتاه بده و برو سمت دیگه

یهو شروع میکنه به حرف زدن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

به عنوان یک پسر میگم اگر خوشت نمیاد ازش با رفتارت نشون بده.مثلا جواب سلام نده نگاهش نکن اگر اوند جایی از اونجا برو جوابش رو میدی لبخند نزن مخصوصا این مورد.چون پسرها فرق خوش نیومدن و ناز کردن زنها رو نمیفهمن

تو جمع جوری ضایع اش کن که بهش بر بخوره مثلا بگو چقدر پسری که با دخترا شوخی می کنه  چندش آوره ، اگر دیدی ادامه داد مستقیم 

هیکیلش را قهوی کن بگو خجالت نمی کشی وقتی هیچی تحویل نمی گیره خود شیرینی می کنی هول 

به چشماش و محدوده‌ای که نشسته نگاه ننداز، سلامش نده، اگر سوال حضوری کرد در حد یکی دو کلمه جواب بده، سوال‌های مجازی‌شو ندیده حذف کن، آخریین بازدیدت رو پنهان کن روب پروفایلت عکس خودتو نذار اگه گذاشتی بردار یه عکس گلی چیزی بذار عوضش هم نکن، جزوه ردوبدل نکن، فاصله صندلیت رو توی کلاس حفظ کن