2777
2789
چند سالته شما چقدر احساسی نظر میدی!!!!!این پسر حیف نون فقط برای پول کیسه دوخته....ادم اول باید به حد ...

احساسی؟!! هیچ جاش احساسی نیست

شما چقدر مطمئن نظر میدی جوری که انگار تو این پنج سال بین اون دو نفر بودی و میدونی کی چی گفته چی شده چی نشده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میدونمدرست میگی آخه بعضیا خیلی حساسن بخاطر اون گفتم ولی حق با توعهاصلا بهش بگو میخوام کلا از خانواد ...

آ

آره عزیزم ایشون درست میگه!!!! فقط سعی کن دعوا نکنی خیلی مهمه!!! بالاخره مهم اینکه میخواد بگیرت دعوا نکن سند زندگی خودت و پدرت و مادرت رو هم بزن به اسمش!! دعوا هم نکن

شما چند سالته اینطوری نظر میدی؟ فقط خدا به داد زندگی خودت برسه چطوری میخوای نابودش کنی! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آآره عزیزم ایشون درست میگه!!!! فقط سعی کن دعوا نکنی خیلی مهمه!!! بالاخره مهم اینکه میخواد بگیرت دعوا ...

شما بچسب به زندگی خودت نمیخواد به فکر زندگی من باشی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پد شم مجبور می‌کنه الان همین امسال حدود ٧٠٠ تومن اینا پول از خانوادش گرفت با دعوا و غیر دعوا

پس کلا ادم بکنیه😐😐😐😐البته پدر فرق میکنخ پدر وظیفه داره پسرش ساپورت کنه....

ولی کلا ایشون ادم مناسبی نیست....چون بجای اینکه دستش بذاره روی زانوهای خودش فقط میخواد پول تیغ بزنه چنین مردی هیییییچ وقت نمیشه تکیه کرد و کیس مناسب ازدواج نیست  پس فردا هم بعد ازدواج همه اون گشت گذارها تموم میشه بعد اون وقت چه دل خوشی داری برای زندیگی.....؟؟

دوست خوبم به خودت بیا بااین مزد نمیشه اینده ای داشت..کلا هر پسری اومد که برای پول خانوادت تعیین تکلیف کرد درجاااااا حذفش کن

بی ادبم که هستی! اگه درک داشتی معنی جملات منو میفمهی نداشته باشی هم که هیچی

باشه شما با ادب و بادرک و من نفهم عالم! 

معلوم نیست باهات چیکار کردن چه کمبودی داری که اینجوری شدی

احساسی؟!! هیچ جاش احساسی نیستشما چقدر مطمئن نظر میدی جوری که انگار تو این پنج سال بین اون دو نفر بود ...

شما خودت  متوجه نیستی دوست عزیز یه خس ضعف خیلی بدی مخصوصا کامنت اولت منتقل کرد..ادم مجرد بمونه بسیااار شرف داره به اینکه تن به چنین ازدواجی بده....

پنج سال باهاش نبودم ولی مردا رو با یه جملشون تا اخر شخصیتشون میشناسم...همین که مردی بیاد خواستگاری برای دوا و زمین و وام پدر دختر تعیین تکلیف کنه یعنی لای جرز دیوار نمیخوره و باید بندازیش وسط توالت یه ابم‌روش......هنوز هیچی نشده میگه زمین بفروشه بعد ازدواج خدا میدونه چه توقعات بیجایی خواهد داشت

شما هر روز با چندتا کاربری این کیس اکازیون رو توضیح میدی کاربرایی هم که یکم میفهمن میگن دکمشو بزن و شما باز ادامه میدی، شما ضعف درونی داری والا به این کیس ها فکرم نمیکردی عزیزم حرف منو جدی بگیر و پیگیر مشکلت باش والا زندگی متاهلی که باید آرامش بخش باشه برات با یه انتخاب غلط خراب میکنی

شما خودت متوجه نیستی دوست عزیز یه خس ضعف خیلی بدی مخصوصا کامنت اولت منتقل کرد..ادم مجرد بمونه بسیاا ...

مگه من گفتم ازدواج کنه؟؟؟ 

اینکه منطقی و عین دوتا آدم با شخصیت و بدون دعوا یه مدت حرف بزنن که نتیجه گیری کنن ببینن اصلا بدرد هم میخورن یا نه اشتباهه؟ آره قبلا حرف زدن اما جوری حرف زدن که تکلیفشون با خودشون هم روشن نبود و همشم دعوا نه این درک داشته نه اون خب به چه درد میخوره؟

بعدشم خواستگار با اونی که خودت باهاش آشنا میشی زمینننن تا آسمون فرق داره به نظر من کلا اونی که خانوادش براش زن میگیرن و... کلا از بیخ کنسله

اینا هم نشستن با هم حرف زدن صدتا این گفته صدتا اون گفته راجع به همه چی به خصوص آیندشون حرف زدن بر اساس یکی دوتا حرف چجوری میشه نتیجه گیری کرد؟

منم شخصیت آدما رو از کوچکترین نشونه تو حرفا و رفتارهاشون راااحت میفهمم حتی از پشت چت هم جنسیت و سن طرف و خیلی چیزای دیگه رو میفهمم اما ربطی نداره

خیلیا هم یه چیزایی گفتن از پارتنرشون بقیه میگفتن عیب نداره و چیز خاصی نیست و درست میشه و اینا ولی من گفتم فقط فرار کن

ولی واسه هرکس یه نسخه نمیدم قبل کامنتم فکر میکنم هیجانی هم نظر نمیدم... 

مگه من گفتم ازدواج کنه؟؟؟ اینکه منطقی و عین دوتا آدم با شخصیت و بدون دعوا یه مدت حرف بزنن که نتیجه گ ...

ولی برعکس امضاتون کاملا متعصبین اونم روی جنس مرد!!

نشانه ها بسیاااااار مهم ان چون اینا بعد ازدواج قراره چندین برابر بیشتر بشن مثلا مشخصه این اقا بعد ازدواجم چشمش به خونه زمین پدر زنش هست..عین روز روشنه این حور ادمارو دیدی دوتا پا داری دوتا پاهم باید قرض بگیری فرار کنی چون اهل زنذکی نیستن یکم منطقی فکر کنین

درضمن شما برعکس ادعاتون اصلا متوجه شخصیت ونشانه ادم ها نیستین چون اگه بودین چنین کامنت هایی نمیذاشتین....

نه ندارها خونه عروسی میگیره اره کلا عروسی و پول پیش خونه رو نداریم باید رو وام ازدواج حساب کنیم

اگر خونه نداره پول پیش هم نداره جهیزیه مارک دار را میخاد کجاش کنه؟بهش بگو جهیزیه گرون قیمت نمیارن چون تو اسباب کشی داغون میشن از بس باید سالی یبار بکشم ب این خونه ب اون خونه...

این از اوناس ک فردا رفتی سر زندگیت میگه بریم خونه پدر مادرت ناهار و شام بخوریم که خرج مون کمتر بشه و فکر میکنه خیلی هم زرنگه...

به گفتن من نیست اون زیاد پول نداره یعنی باید جمع کنه ولی من درک میکنم چیزی نمیگم اون ولی زور می‌کنه ...

شمالی هستی‌؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود