2777
2789
عنوان

تجربه ام برای اولین بار از بارداری فاجعه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 65 پست
نه بیماری نداشتم دیابت نگرفتم افت قند شدید داشتم همش همین عوارض بارداری بود یبوست شدید باعث شقاق میش ...

ای بابا خدارو شکر به سلامتی گذشت

من که از قبل بارداری بواسیر شقاق دارم دکتر رفتم کرم مخصوص که چند تا دارو رو مخلوط کردن داد گفت با اینم خوب نشدی دیگه باید درمان دیگه بشی

من دو ماهگی سینم می خارید بعد به مامان و خواهر بزرگم گفتم که سینه ام میخاره خارش سینم اینطوری بود که ...

اره واقعا این تو ناز نازی ای  و سوسولی انقدر بدم میاد. حالا عزیزان شما به شوخی گفتن و قصدی نداشتن اگه میدونستن مشکلیه که حتما میگفتن برو دکتر

ولی بقیه رو بدم میاد میخوان مشکل دیگران کوچیک جلوه بدن 

یا بگن ببین ما چه با عرضه بودیم ولی تو اینجوری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا ولی فکر‌نمیکنی یکم زیادی حساس ونازنازی بودی..گرسنگی وضعف که مال وقتیه بچه رشد میکنه وبه مقدا ...

نه اتفاقا حساس و ناز نازی نبودم!

دقیقا تمام این علایم داشتم حتی بیشتر

چنان نفخی داشتم شکمم جلو اومده بود انگار ۵ ماهه حاملم مخصوصا شبها موقع خواب این نفخه بیشتر میشد

بعضی هاش الان یادم نبود ننوشتم 

گرسنگی معمولی که نبود در حدی بود کنار یخچال میشستم. میخوردم باز ضعف و گرسنگی بود بماند که بعدش انکار هر چی خوردم تا حلقم بالا میومد و سوزش معده

اوففف منم خارش دارم فکرمیکردم بخاطر سو.تینه 😥

من از قبل کیست داشتم سینمم فیبروکیستیکه برای همین نگران شدم 

اگه کیست داشتید به دکتر بگید 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ده سال گذشته. هفته ها رو یادم نیست. هفته ۱۲، ۱۶ و ۱۸ رفتم. چون سالم بود دیگه اقدام بیشتر برام نزد. ب ...

یعنی سه بار اکو قلب رفتید؟! آخه انقدر اکو نمیکنن که هفته 18 یه بار اکو میفرستن و اواخر 

خداروشکر که الان حالش خوبه ❤️شکر خدا

خدا حفظش کنه براتون 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی انشاءللهسر دخترتونم همین شرایط بارداری بود یا نه؟

نه عزیزم سر دخترم هیچ مشکلی نداشتم ۵ ماه بعد از سقطم باردار شدم طبیعی ولی خودم خیلی استرس داشتم هر لحظه تو سونوگرافی میترسیدم بگن قلبش نمیزنه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
یعنی سه بار اکو قلب رفتید؟! آخه انقدر اکو نمیکنن که هفته 18 یه بار اکو میفرستن و اواخر خداروشکر که ا ...

انقدر اکو نرفتم. میگم بعد ده سال یادم نیست کدوم یکی از این سه تا که رفتم برای اکو بود. دو تا سونوی آنومالی رفتم که سالم بود و یه دونه اکو قلب که الان یادم نیست کدوم یکی از این هفته ها مال اکو بود. ولی رفتم 

2810