2777
2789
عنوان

تجربه ام برای اولین بار از بارداری فاجعه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 65 پست
من چی بگم که حاملگی من سینه سمت راستم بخاطر آبسه ترکید با اون وضع حاملگی عملم کردن حالا بعد حاملگی ا ...

آبسه چرا کردعزیزم؟ کیست داشتید ازقبل؟ 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم رفتی شاید سقط نباشه

آره رفتم، سونو دادم گفت توی هفته ۷ مونده و رشد نکرده

خیلی هم دقت کردم میوه و چیزهای مفید بخورم

البته غذای بیرون (عذای ایرانی قرمه قیمه) خیلی خوردم که دیدی دیگه چطور درست میکنن

دیگه انقدر گرسنه دائم بودم به یخچال چسبیده بودم

منم بارداری اولم دقیقا همچین تجربه ای داشتم خیلی غصه خوردم ولی خداروشکر خدا چند ماه بعدش دخترم رو به ...

به سلامتی انشاءلله

سر دخترتونم همین شرایط بارداری بود یا نه؟

آره رفتم، سونو دادم گفت توی هفته ۷ مونده و رشد نکردهخیلی هم دقت کردم میوه و چیزهای مفید بخورمالبته غ ...

عزیزم اصلا ربطی به این چیزا نداره بیشتر مواقع سقط به خاطر مشکل مادرزادی که جنین داره 

سقط شدنش بهتر تا به دنیا اومدنش

انشالله  که خیره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آبسه چرا کردعزیزم؟ کیست داشتید ازقبل؟

رفتم، سونو گفتن آبسه هست بعد گفتن بخاطر شیری بوده که دادی گفتم من اولین باره حامله شدم شیر اصلا ندادم بعد رفتم یه پزشک دیگه گفت بخاطر تحریکات هورمونی آبسه کرده سینه ات 

از اون موقع تا حالا که میشه 15سال هر 6ماه میرم سونو پستان هر سری هم باز همون کیستا هست ولی در سایزا ی خیلی ریز

برو خداروشکر کن که باردار شدی. منی که بعد از ۶ سال باردار نمیشم چه کنم. کاش منم باردار شم حاضرم ۹ ما ...

انشاءلله خدا دامنت سبز کنه

به سلامتی باردار میشی انشاءلله

میدونم گفتم خدایا شکرت، منم ۱۰ ساله روی مخ شوهرم انقدر رفتم خودم اعصاب برام نموند تا بالاخره قبول کرد اقدام کنیم

انقدر میترسه از بچه دار شدن اینم شده بود یه استرس دیگه

فقط میگم ای کاش خدا آسونترش میکرد

بله خدا رو شکرولی حاملگی وپس از زایمانش اصلا برام الان هم که یادم میفته خیلی زجر آور بود چون همزمان ...

منم همین بودم تا چند سال اصلا فکر حاملگی نمیکردم روزیکه رفتم برا زایمان دخترم دنیا اومد گفتم وای خداراشکر راحت شدم 

ولی الان دخترم ۷ سالشه با اینکه کلی مشکلات گذروندیم تصادف دخترم که خیلی بد بودو سختی کشیدیم

ولی الان میبینم واقعا تنهاس گناه داره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

الهی تنت سالم باشه. این روزا میگذره.

من بارداری بسیاااااار راحتی داشتم. نه تهوع، نه خستگی، نه درد. تا دو هفته آخر میرفتم سر کار.

اماااااا

دخترم به دنیا اومد و از دماغم دراومد. وقتی به دنیا اومد فهمیدیم بیماری قلبی داره. پنج سال شب و روز گریه کردم. خداروشکر بهتر شد. خطر رفع شد. ولی ده ساله استرس دارم و مطمئنا تا آخر عمرم نگران سلامتش هستم.

کاش بارداری سختی داشتم 😁😁 برات آرزوی سلامت خودت و نینی رو دارم. امیدوارم این روزا بگذره به بهترین نحو

من چی بگم که حاملگی من سینه سمت راستم بخاطر آبسه ترکید با اون وضع حاملگی عملم کردن حالا بعد حاملگی ا ...

ابسه یعنی عفونت ؟

چرا ابسه کرده از قبل بارداری مشکلی بود؟

الهی خدا سلامتی بهتون بده

رفتم، سونو گفتن آبسه هست بعد گفتن بخاطر شیری بوده که دادی گفتم من اولین باره حامله شدم شیر اصلا نداد ...

منم از قبل بارداری کیست داشتم الانم درد میکنه سینم مخصوصا یک سمت

علایمتون چی بود عزیزم؟! ببخشید سوال میپرسم ❤️

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشیدا ولی فکر‌نمیکنی یکم زیادی حساس ونازنازی بودی..گرسنگی وضعف که مال وقتیه بچه رشد میکنه وبه مقداری  انرژی  وغذای بیشتری نیاز داره.به پشت نخوابیدن هم برای ماه پنج به بعده. نه هفته های اول..سختی هفته های اول معمولا همون ویاروتهوع واستفراغه

پارسا پسرمامان😍
2810