2777
2789
عنوان

می‌خوام زایمانم جلو بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 54 پست
وای نه میدونی به ازای هر روزی که بچه بیشتر بمونه چقدر برای تکاملش خوبه؟؟؟هر یکروز کلی جلوتره نسبت به ...

هم شوهرم هم خواهر خودم زود دنیا اومدن هیچیشونم نیست به خدا

دارم از بیخوابی میمیرم ولی انقدر همه جای بدنم میخاره و بیقرارم که خوابم نمیبرهتحملم تموم شده

به دنیا بیاد خوابت از اینم کمتر میشه من بعد زایمان تا چهار ماه نهایتا هر ۴۸ ساعت یکی دو ساعت میتونستم بخوابم گاها تا ۷۲ ساعت نمیشد بخوابم و آخرش نشسته نشسته خوابم میبرد چند دقیقه بعد اونم تا یک سال نهایت روزی دو یا سه ساعت میتونستم بخوابم الان چند ماهه خوابش درست شده ولی من دیگه بدنم عادت کرده و خوابم نمیبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم ۳۸هفته و پنج روز بود فک کنم زایمان طبیعی کردم،یعنی دردم نگرفت با سرم .

ولی درعوض پنج ساعت زایمانم طول کشید.

ولی یه اشناهامون تا چهل هفته صبر کرد خودش دردش گرفت توخونه یکساعت بیشتر تو بیمارستان درد نکشید بچه زود بدنیا اومد

عزیزم درکت می‌کنم،ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی،جالبه واسه سزارین همیشه دو هفته زودتر بچه رو دنیا ...

راست میگیا

چرا واقعا؟

من الان شدیداً نیاز دارم دنیا بیاد روال‌بدنم به حالت عادیش برگرده. سزارینی بودم چند روز دیگه راحت میشدم

شب تا صبح که بیدارم حرکاتش و انجام میدمولی کلافگی و بیخوابی و خارش و ... امونم و بریده

ای خدا🥲عزیزم کلا بدنت خارش داره؟ ب دکتر گفتی چی گفت؟

دوش اب گرمو امتحان کردی؟؟ راستی این اخرا سعی کن یکم بشینی داخل آب گرم.. میگن به راحتی زایمان کمک میکنه..❤❤

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
به دنیا بیاد خوابت از اینم کمتر میشه من بعد زایمان تا چهار ماه نهایتا هر ۴۸ ساعت یکی دو ساعت میتونست ...

عزیزم

ولی همه بچه ها مثل هم نیستن

ایشالا این اذیت کن نباشه

شماچه مهربونی❤️🫂خیلی صبورانه جواب میدیاحساس کردم یه خانمه خنده رو وزیباهستین که دائم لبخند رولباشه ...

مرسی عزیزدلم🥰😍❤🫂

ذوق زده شدم اصلا🤭🤭🥰😍امیدوارم که اینطور باشه گلم. 

همینطور خودت مهربونه زیبا🥰💋❤

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
راست میگیاچرا واقعا؟من الان شدیداً نیاز دارم دنیا بیاد روال‌بدنم به حالت عادیش برگرده. سزارینی بودم ...

آره حالا این سری رفتم دکتر می پرسم ببینم چی میگه!ان شاءالله هر چی خیره واسمون پیش بیاد.

نه عزیزم نگو،بخدا خودم چندوقت پیش مقاله اشو خوندم.طاقت بیار حداقل تا ۳۹ هفته،دکترت تاریخ داده بت یا ...

نه تاریخ نداده

این هفته دیگه باید تکلیفش و معلوم کنه

ولی طبیعی باید صبر کنی درد شروع شه

من خودم ۳۸هفته و پنج روز بود فک کنم زایمان طبیعی کردم،یعنی دردم نگرفت با سرم .ولی درعوض پنج ساعت زای ...

من اگر این حالت ها تسکین پیدا کنن مشکلی با صبر کردن ندارم😭😔

نه تاریخ ندادهاین هفته دیگه باید تکلیفش و معلوم کنهولی طبیعی باید صبر کنی درد شروع شه

اره ولی دکتر من زودتر امپول ریه رو میزنه، سی وهشت که تموم شد داخل ۳۹ میگه فلان روز بیا بخواب بعد با سرم درد القا میکنه

2810