2777
2789
عنوان

می‌خوام زایمانم جلو بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 54 پست
احتمال بدم بدنت رو چرب کنی خارشت خوب بشه، پوستت کشیده شده!!! به دنیا بیاد کمتر می خوابی 😁😁😁

بی فایده است

چرب کردم

دوش آب خنک گرفتم

تمااااام بدنم ... از انگشت پا تا کف سرم میخاره

مطمئنم از هورمونامه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا تحملم تموم شدهراه پله نمیتونم، زانوهام داغون شدنولی رابطه رو اکی هستم

عزیزم🥲🥲میتونی نرمش کنی یا اون حرکاتی ک برای راحتی زایمان طبیعی میدن؟

اگه شد انجام بده❤

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖

منم مثل شمام واقعا خسته شدم البته به دلایل دیگه ای دلم میخواد زودتر دنیا بیاد همیشه شنیدم سی و‌هفت هفته کامله بچه و دیدم بچه های که توی‌ هفته سی و هشت دنیا اومدن سالم بودن.دوست داشتم اگه دکتر اجازه میداد بچم یکی دو هفته زودتر دنیا بیاد.

عزیزم🥲🥲میتونی نرمش کنی یا اون حرکاتی ک برای راحتی زایمان طبیعی میدن؟اگه شد انجام بده❤

شب تا صبح که بیدارم حرکاتش و انجام میدم

ولی کلافگی و بیخوابی و خارش و ... امونم و بریده

منم مثل شمام واقعا خسته شدم البته به دلایل دیگه ای دلم میخواد زودتر دنیا بیاد همیشه شنیدم سی و‌هفت ه ...

من این هفته باید برم پیش دکترم

خدا خدا میکنم یه راهکار بذاره جلو پام

عزیزم🥲🥲میتونی نرمش کنی یا اون حرکاتی ک برای راحتی زایمان طبیعی میدن؟اگه شد انجام بده❤

شماچه مهربونی❤️🫂

خیلی صبورانه جواب میدی

احساس کردم یه خانمه خنده رو وزیباهستین که دائم لبخند رولباشه که همه ازحرف باهاش لذت میبرن😍

خداحفظتون کنه🙏

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
من این هفته باید برم پیش دکترمخدا خدا میکنم یه راهکار بذاره جلو پام

عزیزم درکت می‌کنم،ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی،جالبه واسه سزارین همیشه دو هفته زودتر بچه رو دنیا میارن و میگن مشکلی نداره اما واسه طبیعی میگن باید بذاریم تا وقتش برسه!!تناقض داره با هم نه؟!

2810