2777
2789
دخترمم اینجوری شده این ک از گیاها نمیتونه بخوره ۵سالشه.

برا دخترتون با دکتر مشورت کن ببین چی میگه.

هرچند ۷ سی سی اصلا مشکل خاصی به حساب نمیاد.

دکتر دررابطه به دخترتون چی گفته؟

میتونی یه سر پیش دکتر طب سنتی هم بری.

منم یکی از آشناهای دور دختر کوچیکش فکرکنم یه سره تکرر ادرار داشت بخصوص نصف شبا.و اینکه مثانش شل شده بود.تا اینکه طب سنتی رفته بود و گفته بودن مثانش سرد شده که اینجوری شده.یه مدت بهش گرمیجات داده بود میگفت خیلی بهتر شده.

اما خب دکترا طب سنتی رو معمولا قبول ندارن.

حالا یا به دکتر اورولوژیست مراجعه کن یا به دکتر طب سنتی 

ببین چی میگن در این رابطه

برا دخترتون با دکتر مشورت کن ببین چی میگه.هرچند ۷ سی سی اصلا مشکل خاصی به حساب نمیاد.دکتر دررابطه به ...

آره یکشنبه هفته بعد میرم بخدا خیلی عذاب میکشیم الان ۷ ماهه اینجوری شدیم دوتامون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یکشنبه هفته بعد میرم بخدا خیلی عذاب میکشیم الان ۷ ماهه اینجوری شدیم دوتامون

اگه عفونت ادراری نداشته باشین من ک فکرمیکنم مثانتون سردی کرده و بعد از اونم شاید مشکل عصبی باشه.

منم به دکترا میگفتم باخوردن دمنوش بهتر میشم اما میگفتن ن اصلا نخور دمنوش مشکلت رو بدتر میکنه 

درصورتیکه یه مدت هرروز خوردم خداروشکر نجات پیدا کردم.اون یک سال زجرررر کشیدم فقط.

ان شاالله که شما و دخترتون هم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه گلم

اگه عفونت ادراری نداشته باشین من ک فکرمیکنم مثانتون سردی کرده و بعد از اونم شاید مشکل عصبی باشه.منم ...

ممنون قربونت عزیزم خدا کنه فقط خوب بشیم . داروهای اعصاب بهتون چی داده بودن احتمالا ب ماهم بده ولی فکر نکنم کارساز باشه 

ممنون قربونت عزیزم خدا کنه فقط خوب بشیم . داروهای اعصاب بهتون چی داده بودن احتمالا ب ماهم بده ولی فک ...

فدات ان شاالله که خوب میشی عزیزم 

سعی کن زیاد استرس نداشته باشی ک بدترت میکنه.

حقیقتا یادم نیست چون یه پلاستیک پر دارو بودن بعدم مال ۳ سال پیش بود.

فقط آمی تریپتیلینش رو یادمه.

شما برا آرامش اعصاب دمنوش گل گاوزبون و اسطوخودوس و این چیزا دم کن بخور.

نگه داشتن ادرار طولانی مدت باعث این مشکل میشه فک کنم 

حتما قبل و بعد رابطه جنسی برو دسشویی و دمنوش بومادران ناشتا میگن خیلی موثره در درمان بیماری های مجاری ادرار من خودم درگیر عفونت ادراری شدید بودم در حدی که ادرارم خونی بود  ناشتا یه دونه از گل های بومادران مینداختم تو لیوان آبجوش دم که میکشید سرد می‌خوردم خیلی خوب بود واقعا 

جدی تا چند هفته خوردین ازین دم نوش

من یه هفته خوردم باز فاصله انداختم چون طبعش خیلی گرمه و موقع پریودی هم نباید مصرف بشه باز مجدد شروع کردم ولی از تاثیرش هر چی بگم کم گفتم هم عفونت ادراری و هم عفونت واژن رو خوب می‌کنه و برای کیست و تنبلی تخمدان هم طب سنتی گاهی تجویز میکنه

2810