2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱

در این حد مشکلی نداره.

من ۴۰ سی سی باقی مونده داشتم که دکترای اورولوژیست گفتن مشکلی نیست و گفتن کلا مثانه ادرار رو بصورت کامل تخلیه نمیکنه و هرسری یه مقدار ادرار داخل خودش نگه میداره.

بعدم بهم گفتن هیچوقت ادرار رو بمدت طولانی نگه ندار

و اینکه قبل از رابطه جنسی هم حتما مثانه تخلیه بشه.

و اینکه مشکل من رو گفتن مثانه عصبی هستش چون علائم های دیگه ام داشتم و خلاصه بعد از یک سال با خوردن چندتا دمنوش گیاهی خوب شدم.

در این حد مشکلی نداره.من ۴۰ سی سی باقی مونده داشتم که دکترای اورولوژیست گفتن مشکلی نیست و گفتن کلا م ...

چ دمنوشی عزیزم منم همینجوریم 

دکتر بهتون دارو نداد ینی دکتر من هفته بعد میاد 

چ دمنوشی عزیزم منم همینجوریم دکتر بهتون دارو نداد ینی دکتر من هفته بعد میاد

بمن داروهای اعصاب میدادن چون میگفتن مثانت عصبیه.

ولی خب تاثیری نداشت 

من ۶ ۷ تا متخصص رفته بودم.

از آخر گفتن باید سیستوسکوپی بشی ببینیم چرا خوب نمیشی و...

تا اینکه گزنه و پونه کوهی و خارخاسک و پنیرک رو باهم قاطی کردم و ۲ ۳ هفته هرروز خوردم و بعدشم خداروشکر خوب شدم

البته من غیر از باقی مونده ی ادرار علائم های دیگ ام داشتم.

ولی خب این گیاه هایی که گفتم کلا برا مشکلات ادراری و مثانه خیلی خوبن.برا عفونت مثانه و عفونت کلیه و ...عالی هستن

بمن داروهای اعصاب میدادن چون میگفتن مثانت عصبیه.ولی خب تاثیری نداشت من ۶ ۷ تا متخصص رفته بودم.از آخر ...

دخترمم اینجوری شده این ک از گیاها نمیتونه بخوره ۵سالشه. 

بمن داروهای اعصاب میدادن چون میگفتن مثانت عصبیه.ولی خب تاثیری نداشت من ۶ ۷ تا متخصص رفته بودم.از آخر ...

سیستسکوپی رو همون دکتر اورلوژی انجام میدن ؟

2810