2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک خانوما ⛔⛔⛔

170 بازدید | 14 پست

سم خیلی قوی برای اینکه حشرات خونه مون داره چی پیشنهاد میدین عقرب بود توی خونمون 😬😬😬😬🤒🤒🤒

و اینکه بچه کوچیک دارم 🙁🙁🙁

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

عزیزم قسم خدا که نقل و نبات نیست اینجوری میخوری

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سمی هست نمیدونم اسمش چیه پودره میریزیش تواب سفیدمیشه میریزی دورخونه عالیه

ما قالیمونو بلند میکنیم هزارپا مرده زیرشه😑

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  

یه پودر رایی هست تو قاب استوانه ایی ان از اونا بگیر دور تا دور خونه رو بریز خیلی خوبه 🤌🏻🤌🏻پودر ضد حشره کیگن فک کنم

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

حالا یه کنایه شده در زبان که فوری بیایید یعنی . با نیت قسم به ذات الهی نیست خانوم 

هر چیزی ممکنه در زبان فارسی به مرور کنایه بشه ( مثل مبم ها و ترند های اینستاگرامی) 

پس به این عزیز ترسیده کمک بنمایید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
حالا یه کنایه شده در زبان که فوری بیایید یعنی . با نیت قسم به ذات الهی نیست خانوم هر چیزی ممکنه در ز ...

وقتی قسم میخوره ما مجبوریم بیاییم تو تاپیک و وقتی اطلاعی نداریم چی بگیم

قسم خوردن اونم به اسم خداوند گناه داره حالا به هر نیتی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

فک نمیکنم همینجوری باشه اگ خدایی ناکرده اون عقرب بچه مو نیش میزد چی منم نگرانم که کمک خواستم اونایی که واسه دوس پسراشون قسم میدن که بیان توی تایپکشون اشکال نداره منکه موضوع مهمی برام پیش اومده اشکال داره 😐

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

یه پودر رایی هست تو قاب استوانه ایی ان از اونا بگیر دور تا دور خونه رو بریز خیلی خوبه 🤌🏻🤌🏻پودر ض ...

میشه عکسشو بفرستی بی زحمت گلم 

فک نمیکنم همینجوری باشه اگ خدایی ناکرده اون عقرب بچه مو نیش میزد چی منم نگرانم که کمک خواستم اونایی ...

عزیزم خب بگو نگرانم لطفا کمک کنید اینجوری قسم میدی هم دین میذاری گردن خودت هم ما

یه سمی هست نمیدونم اسمش چیه پودره میریزیش تواب سفیدمیشه میریزی دورخونه عالیهما قالیمونو بلند میکنیم ...

اسمشو نمیدونی ؟چون بدون اسم معلوم نمیشه 

میشه عکسشو بفرستی بی زحمت گلم

از ایناست فقط مواظب باش میگیری عکس عقرب هم روش باشه چون واسه عقرب اینی که گذاشتم یکم ضعیفه 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
اسمشو نمیدونی ؟چون بدون اسم معلوم نمیشه

نه والا ولی همینطور بگی شاید بعضیا بدونن😂

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
از ایناست فقط مواظب باش میگیری عکس عقرب هم روش باشه چون واسه عقرب اینی که گذاشتم یکم ضعیفه

اوهم باشه ممنون گلم ☺

2810