2777
2789
عنوان

قشنگه بچها امروز خریدمش😍عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز بگم من یه انگشتر خریدم دو سه ماهی میشه دو گرمو 89سنت بود 12تومن فک میکنم سرم کلاه رفته؟

نه کلاه نرفته اگه طلای نو خریدی حساب میکنه باهات ۴ تومن اینا

من بدون اجرت گرفتم ۳۸۵۰ حساب کرد باهام

سعی کن دسه دو بخری خییییلی سودش بالاعه طلای نو ۲۳ درصد اجرتشه

2805
یه چیز بگم من یه انگشتر خریدم دو سه ماهی میشه دو گرمو 89سنت بود 12تومن فک میکنم سرم کلاه رفته؟

دو ماه پیش طلا گرمی چند بود؟

من خودمم یک ماه پیش یه گوشواره ۳گرمو ۳۸۰ سوتی خریدم ۱۴۸۰۰ شد گرمی چهاروصد حساب کرد باهام لعنتی خییییلی سودش بالا بود ولی من عاشقش شده بودم😥

ممنون که یادم دادی اره نباید نو میخریدم برا پس انداز

خییییلی حواست باشه میری طلا میگیری اول ازش بپرس گرنی چنده مثلن امروز بود ۳۶۲۰ بعدش گفتم خب چقد اجرتشه با چند در صد سود اونم میزنه ماشین حساب میگه ۷ درصد که یچیزی حدود دویستو خرده ای اجرتشه یا همون سود ۷ درصدش

ولی طلای نو ۲۳ درصد روش میکشه🤕که چیزی حدود شیصد هزار یا هفتصد هزار رو هر گرمش این یعنی فاجعه اصن نو نگیر همش ضرره ولی برای طلا فروش سود بالاس

اهان وایییییی چقد ضرر کردم خاک تو سرم

طلاعه نو همینه دیگه 

سعی کن یجا که طلا میپسندی قبل از خریدنت برو چن جا باز بپرس هم گرم همون طلایی که پسندیدی چند میگن میفهمی اختلاف قیمتارو..

بعضی کاسبا واقعا خدانشناسن

حالا که شده فراموش کن از این بببعد حواستو جم کن😘

2810