2777
2789
عنوان

بازی هرمی

162 بازدید | 15 پست

بچه ها  کسی که این فیلمو دیده میتونه کل داستانو اسپویل کنه برام

رک بگویم از همه رنجیده ام از غریبو اشنا ترسیده ام بی خیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دختر پولداری به اسم هارین با کمک مادر بزرگ پولدارش میان و بازی هرم رو میسازن که بازی انلاینی هست که دانش اموزای با نمرات بالاشون میتونن به رطبه های بالا تری برسن که این بازی هرم داره که دران مجموعه a b c d z داره کسایی که درمجموعه a  وb هستن روی مجموعه های c d میتونن قل دری کنن و بر حسب قانون بازی یک ی که در مجموعه زد قرار میگیره باید مجموعه aو  b  روش قلدری کنن 

ادامه داره اگه میخوای ادامه رو بدونی بگو 

2805
یه دختر پولداری به اسم هارین با کمک مادر بزرگ پولدارش میان و بازی هرم رو میسازن که بازی انلاینی هست ...

همین؟؟🙂

رک بگویم از همه رنجیده ام از غریبو اشنا ترسیده ام بی خیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام 
همین؟؟🙂

تا قسمت ۳ دیدم ولی متاسفانه کار دارم نمی تونم بقیش رو ببینم و ازش خیلی سوال تو ذهنمه نمی تونم ولش کنم😃

چند تا دختری هستن که ادعا میکنن اونا دوستای هارین هست و به هارین چسبیدن و باهاش قرارداد بستن هارین بهشون گفته که اگه هر چیزی که به شما بگم رو انجام بدید میتونم شما ها رو در این رطبه بالا بمونید و کسایی که تو رطبه بالا قرار میگیرن انا میتونن از مدرسه به دانشگاه برن و کسایی که میمونن جایگاه خوبی پیدا نمیکنن یه دختری میاد که جدیده وارد مدرسه دخترا میشه روز اول  همه چی خوب میگزره تا اینکه اون در مجموعه z قرار میگیره و روش قلدری میکنن و اون چون باهوشه میدونه نقشه هارین چیه و میخواد که مجموعه های دی و سی و زد رو به مجموعه های a b برسونه یعنی کلا موزوع رو بالعکس کنه و میخواد نقشه هارین رو خراب کنه و بازی هرم رو از بین ببره

فیلم خشم الهی. شب فرا رسید. اکسهوما. افسانه نوکدو My nameخییلی خوبن

اره واقعا من وظیفه بعد از مدرسه ما همه مرده ایم  بازگشت گنگستر به دبیرستان رو هم دوس داشتم 

اخ مرسی عزیزم فقط ی پسری بود تو فروشگاه نقش اون چیع

بعداً دوست پسر همون دانش اموز جدید میشه 

این پسره قبلا خواهرش تو همون مدرسه دانش اموز بود و روش قلدری میکنن و دختره یه حالتی دیونه میشه نمیدونم اخلاقش یه جوری میشه و از اتاقش بیرون نمیاد اون پسره دانش اموز جدید رو کمک میکنه که بازی هرم رو نابود کنن 

بعداً دوست پسر همون دانش اموز جدید میشه این پسره قبلا خواهرش تو همون مدرسه دانش اموز بود و روش قلدری ...

وای دستت طلا خیلی کنجکاو بودم 🥰 شب خوبی داشته باشی عزیزم

2810