2777
2789
عنوان

ویروس جدید دوستان میشه بیاین کمک

127 بازدید | 17 پست

هفته پیش علائم سرماخوردگی گرفتیم من وپسرم اون از من بهتر بود رفتیم دکتر بهش داروی خاصی نداد استامینوفن در صورت تب و شربت برای سرفه و اسپری بینی بعد دوروز پسرم چشمم عفونت کرد باز بردم چشم پزشک دارو داد  گفت ویروس باز اون خوب نشده دوباره علائم سرماخوردگی برگشت باز اون خوب شد الان پوستش قرمز شده و میخاره  دیگه دارم دیوونه میشم  کسی بوده اینجوری شه 

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم منو پسرام گرفتیم خیلی عجیب بود همین علامتا بود خودم یک ماهه هنوز خوب نشدم بچه هام خداروشکر ب ...

یعنی شما هم عفونت ویروسی پوستتون درگیر کرد ؟؟؟

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 
خارش پوست احتمال زیاد مال عوارض دارو هستش بازم دکتر ببر از خوب نشدمن سرما خوردم اتفاقا چشمم و سرم عف ...

دیگه دارم دیوونه میشم همه داروهاشو قطع کردم ، یعنی پماد چشمشو زدم شروع کرد به خارش دیگه رفتم شستم ولی پوستش میخاروند گفتم فردا ببرمش دکتر ،شاید عفونت از چشم به صورت منتقل کرده از بس خاروندن آیا میشه ؟؟؟

دیگه دارم دیوونه میشم همه داروهاشو قطع کردم ، یعنی پماد چشمشو زدم شروع کرد به خارش دیگه رفتم شستم ول ...

یعنی به خدا سه شب از استرس نخوابیدم ، چشم پزشک گفت دو هفته زمان میبره دیگه نفهمیدم منظورش ویروس کلا بود یا چشمش 

یعنی شما هم عفونت ویروسی پوستتون درگیر کرد ؟؟؟

اولش علائمی شبیه سرماخوردگی روز دوم پسر بزرگم گردنش شدید دونه ریز زد و به مرور شبیه سوختگی شد کوچیکه هم چشماش عفونت کرد دکتر هردو رو گفت از همین ویروس جدیده

خودمم گلو درد شدید که با هیچ انتی بیوتیکی خوب نشد

دیگه دارم دیوونه میشم همه داروهاشو قطع کردم ، یعنی پماد چشمشو زدم شروع کرد به خارش دیگه رفتم شستم ول ...

نه گلم فکر نمیکنم نگران نباش موست بچه‌ها حیلی حساسه بخاطر همونه دکتر ببرش چیزی نیست سه سال اول زندگی بچه‌ها در معرض تمام ببماری ها و ویروس ها هستن زود به زود مریض میشن تا کم کم پادتن های مختلف تو بدنشون ساخته میشه و بدنشون مقاوم بشه

اولش علائمی شبیه سرماخوردگی روز دوم پسر بزرگم گردنش شدید دونه ریز زد و به مرور شبیه سوختگی شد کوچیکه ...

خب چقدر طول کشید پسرتون خوب شدن ، من گه دیگه دیوونه شدم حاضرم خودم مریض شم ولی بچم نه ضعیفم هست 

نه گلم فکر نمیکنم نگران نباش موست بچه‌ها حیلی حساسه بخاطر همونه دکتر ببرش چیزی نیست سه سال اول زندگی ...

اخه ۶ سالش آره فردا دوباره میبرم یک دکتر دیگه 

خب چقدر طول کشید پسرتون خوب شدن ، من گه دیگه دیوونه شدم حاضرم خودم مریض شم ولی بچم نه ضعیفم هست

پماد داد  زدم گردنش یه روز بعدش خوب شد البته به هردو شربت سفکسیم داد 

کوچیکه هم برا چشمش قطره و پماد داد فوری خوب شد عِائم سرماشون هم حدودا ۶ یا۷ روز ولی مال خودم یک ماهه تقریبا خوب نمیشم

پماد داد زدم گردنش یه روز بعدش خوب شد البته به هردو شربت سفکسیم داد کوچیکه هم برا چشمش قطره و پماد ...

مرسی عزیزم من میترسم از عوارض داروها باشه البته دیروز که یکم علائم سرما خوردگی بیشتر شد پلارژین دادم حالا میگم نکنه از اونه خدا همه بچه هارو شفا بده ، دکترام که فقط میگن ویروس جدید اسم دیگه ندارن نمیگن از کجا هست چجوری هست

مرسی عزیزم من میترسم از عوارض داروها باشه البته دیروز که یکم علائم سرما خوردگی بیشتر شد پلارژین دادم ...

به من گف سویه جدید انفلانزا هست 

راستی پلارژین برا پسر کوچیکم نوشت ولی داروخونه گف دیگه منع شده تجویزش برا بچه

به من گف سویه جدید انفلانزا هست راستی پلارژین برا پسر کوچیکم نوشت ولی داروخونه گف دیگه منع شده تجویز ...

وای ولی من دو وعده دادم

وای ولی من دو وعده دادم

شاید پس از اون  حالا انشالله دیگه تا فردا خوب شه هنوز مدرسه ها شروع نشده اینطورین وای به حال آغاز سال تحصیلی

2810