2777
2789
عنوان

هیچوقت خدارو نمیبخشم هیچوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 25 پست

من چهار سال وقتمو گذاشتم برا چله و دعا و نذر این چیزا 

چند ساله میگذره الان 

اوایل مثل تو فکر میکردم .

اما دیگه منطقی فکر میکنم ،بببن خدا غول چراغ جادومون نیست 

من و تو هم فقط بندش نبستیم ،از من و تو محتاج ترم بیشتره 

سعی کن تا جایی که میتونی از قابلیت های خودت برا خواسته هات استفاده کنی 

نصف چیزهایی که من میخواستم اون موقع ،خودم میتونستم با زرنگی بدست بیارم اما نشستم هی ذکر گفتم 

ذکر گفتن خیلی خوبه اما نه صرفا برا تقاضای فلان چیز

صبر کن عزیز منبسپار به خودش، شاید باید یه توکل عمیق بکنی

توکل عمیق یعنی چجوری🥺

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وجودشم نا امیدم بهش پشت کردم

همه ما میمیریم و تا ابد قراره تو یه جهان دیگه زندگی کنیم  

مشکلت تو هر چه قدر هم بزرگ‌ باشه ، باز ارزشی نداره 

بعد مرگ دوبار زنده میشی و دیگه هیچ وقت نمیمیری 

نماز بخون با خدا حرف بزن و فقط بگو ارومت کنه ، همین 

خودش بلده چیکار کنه 

من چهار سال وقتمو گذاشتم برا چله و دعا و نذر این چیزا چند ساله میگذره الان اوایل مثل تو فکر میکردم . ...

من صدمو گذاشتم همه تلاشمو کردم صد تا خودم گذاشتم صد تا ام جور کردم از اینور اونور گذاشتم روش

توکل عمیق یعنی چجوری🥺

عزیزم تاپیک زدم پیامتون بین اعلانها گم‌میشه. اخر شب یه پیام بزنید لطفا به ریپلای تا پیداتون کنم جواب بفرستم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم خدا به بخشش من و شما نیاز نداره بلکه ما به بخشش خدا نیاز مندیم.اگر قرار باشه ما تعیین کنیم که کی به چی و چه خواسته ای برسه باید استغفرالله جای ما با خدا عوض بشه خدا براساس حکمت خودش پیش میره نه خواسته ما

من تاپیکهای شما رو دنبال میکردم

خیلی خوبه به فکر خواهرتون هستین

در کتون میکنم

فقط خواستم بگم اینبار درکنار اینکه دعا می‌کردید خواهرتون به فرد مورد نظرش برسه، دعا کنید شاید فکر خواهرتون عوض بشه مثلا از اون فرد سرد بشه یا مثلا کتابی مطلبی بخونه سرگذشت کسی که مشابه بود وضعیتش، و از رویه ای که در پیش گرفته پشیمون بشه

در کل به هر دلیلی تفکرش و علاقه اش عوض بشه، شاید این بیشتر به نفعش باشه

خلاصه دعا کنید خدا کاری کنه خواهرتون از افسردگی نجات پیدا کنن، حالا روشش رو بسپرید به خدا

با رسیدن به اون فرد یا سرد شدن ازش یا... 

من تاپیکهای شما رو دنبال میکردمخیلی خوبه به فکر خواهرتون هستیندر کتون میکنمفقط خواستم بگم اینبار درک ...

من اون یکی خواهرم اصلا برام مهم نیست ولی این خواهرم تنها کسیه که تو خانوادم دوسش دارم عاشقشم در واقع 

واقعا گناه داره خیری از زندگی ندیدش گناه داره واقعا 

هرکاری بگید کردیم هر نذری هر چله ای نشد 

منم خیلی نگران خواهر برادرم میشم ولی کاری ازم برنمیاد فقط میتونم دعا کنم

برادرم قبلا مثل خواهر شما بوده یه دوره ای ولی خداروشکر بهتره فقط دنبال کار رسمی نمیره،با سهام و... مشغوله

هرچی هم حرف میزنم بی فایده هست. 

میفهمم که

وقتی خواهر یا برادرت رو خیلیییی دوست داشته باشی، و اون زندگیش روی روال نباشه، غصه اش رو میخوری

ولی بنظرم تا برادرم خودش هم به زندگیش یه حرکتی نده، ما کارخاصی نمیتونیم بکنیم

اگه یه حرکت کوچیک بزنن و یه تکونی به خودشون بدن،  خدا برکت بده و زندگیشون بیفته روی غلتک، دعای ما هم درحقشون مستجاب بشه، دیگه غصه اشون رو نخوریم، دل و روحمون شاد بشه