2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دختر تون خوب شد دختر منم شش سالشه ورم معده و فتق معده داره بنظرتون چقد طول می‌کشه خوب بشه من پرهیز غذایی و اس امپرازول و دایمیکتون چهل بهش میدم ولی هنوز اذییته

راستی دختر تون خوب شد دختر منم شش سالشه ورم معده و فتق معده داره بنظرتون چقد طول می‌کشه خوب بشه من پ ...

ما راستش حدود یکسال درگیر بودیم.۱سال دخترم رژیم لبنیات بود‌.یک قطره شیر گاو نباید بهش میرسید.حدود دوسه ماهه رژیم نیست دیگا.ولی بازم کم بهش میدم.زیاد بخوره معدش باد میکنه و اسید معده ش میاد گلوش.یه کم تنگی نفس داره موقع حرف زدن که نمیدونم از معدشه یا ریه.رژیم غذاییشم اولا خیلی سخت مبگرفتم ولی الان سختگیریم کمترشده.مثلا ادویه جات و رب گوجه و خود گوجه و میوه و سبزی خام براشون خوب نیست.ولی دخترمن خیلی شکمویه.زیاد رعایت نمیتونم بکنم.این چندوقتم زیاد هله هوله و کیک و شیرینی خورد باز اذیته.مشکل دخترشما چیه.چه علایمی داره.دکتر چی گفت؟آلرژی م داره؟میشه کامل توضیح بدین.اخه بچه های شبیه دخترمن کمن.نمیتونم پیداکنم کسی که مشکل مشابه داشته باشه.اهان دخترمن اوایل خیلی سکسکه و آروغ داشت.الان کمترشده.مثلا پرخوری کنه یا زیاد بخنده اینجوری میشه.

ما راستش حدود یکسال درگیر بودیم.۱سال دخترم رژیم لبنیات بود‌.یک قطره شیر گاو نباید بهش میرسید.حدود دو ...

کاش اجازه بدین شماره های همو داشته باشیم تلفنی صحبت کنیم یا اگه نمیشه آیدی ایتا یا روبیکا یا تلگرامتون رو بدین براتون وویس بفرستم 

تنگی نفس از معدشه دختر منم اینجور میشه نفخ شدید شکم و معده درد طوری که کمرشم درد میگیره اسید معده اش برمیگرده به گلوش و باز گلوش درد میگیره حالت تهوع رب گوجه و گوجه و هر چی نفاخ باشه نمی‌دم لبنیات فقط ماست هله هوله ممنوع ولی دیروز یه دفه ایی جایی دعوت بودیم کیک تولد آوردن دختر برادر شوهرم با اینکه تولدش نبود ولی گریه کرده بود براش آوردن دخترمم یکم خورد نهارم باز رب گوجه داشت خیلی ناراحت شدم مجبور بودم رفتم

تنگی نفس از معدشه دختر منم اینجور میشه نفخ شدید شکم و معده درد طوری که کمرشم درد میگیره اسید معده اش ...

براتون درخواست فرستادم قبول کنید اونجا شماره مو میذارم