2777
2789
عنوان

کنترل تلویزیون شستمم

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 20 پست
بآور کن آوردم خشک کردم که دیدم کار نمیکنه 😅 آخه همیشه روش آب می‌ریخت ولی بازم کار می‌کرد اینسری نم ...

عزیزم روش یکم آب می‌ریخت...نکه کلا ببری زیر شیر آب بشوریش! معلومه ک خراب میشه داخلش 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چون جرمگیر نزدی،کار نمیکنه،بندازش توی ظرف جرمگیر تا خوب چرکاش پاک شه

بابا وسواس نیستم اصلا ولی چند ساله بد بخت خیلی چرکو شده بود ولی انگار عمرش تموم شده بود اجلش رسید خاستم ابروش درست کنم زدم کورش کردم🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا وسواس نیستم اصلا ولی چند ساله بد بخت خیلی چرکو شده بود ولی انگار عمرش تموم شده بود اجلش رسید خا ...

دختر خوب لااقل از کنار بازش میکردی،فقط قابشو میشستی،اون کنترل دیگه فاتحه مع الصلوات،فکر یکی دیگه باش

دختر خوب لااقل از کنار بازش میکردی،فقط قابشو میشستی،اون کنترل دیگه فاتحه مع الصلوات،فکر یکی دیگه باش

🤭😂😂😂 عجب کاری شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤