2777
2789
عنوان

شنیدم که حتی توی شیرهای محلی هم یه چیز مثل وایتکس میریزند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 41 پست
خوب فک کنم جدیدا یه چیز مثل وایتکس میریزن تو شیر ک بیشتر بمونه

پس این ماست بندی ک شیر محلی میفروشن هم خوب نیست

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
آخه یه ماده شبیه وایتکس چیه دیگه😂 حداقل دروغ میگن حرف خنده دار نزننشیر محلی حتی کنار خربزه باشه یا ...

چرا باید دروغ بگه اسمشو گفت ولی یادم نموند من بهش گفتم راسته ی چیز مثل وایتکس میریزن گفت ن وایتکس نیست ..... هست خوراکیه برای نگهداری شیر می‌زنند ک دیر خراب بشه ما نمی‌زنیم ولی بقیه میزنند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سود چیه؟

نمیدونم یه پودر فک کنم

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
پس این ماست بندی ک شیر محلی میفروشن هم خوب نیست

اوهومن برا همون ناراحت شدم شیر خیلی دوست دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
آره فک کنم اسمش سوده شوهرم یه مدت توی یه تولیدی پنیر پیتزا کار می کرد میگفت سود میریزن شیر خراب نشه. ...

عزیزم سود یا سدیم کلراید باز هست بریزن کامل مزه شیر تغییر میکنه و قابل مصرف نیست ، مگه اینکه شیر رو به یک فرآورده دیگه تبدیل کنن

والا مادرشوهر من گاو دارهاز اینکارا نمیکنهمستقیم از کسی ک گاو داره شیر بخر

باید پیدا کنم  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا پس اینهمه شیر ک خودم دیدم بیرون یخچال نگه می‌دارند تا یکسال تاریخ داره چیه پسسسس همش مواد نگهدارن ...

اشتباه می‌کنی پشتشو بخون مواد نگه دارنده نداره اصلا 

علت نگهداری طولانی مدت یا خارج از یخچالش فقط بخاطر فرایند بسته بندی خاصی هست که داره در دماهای مختلف با شیوه ای خاص باکتریها کشته میشن

واسه همینه که همین شیر رو اگر باز کنی بستشو دیگه تا سه روز بیشتر نمیتونی تو یخچال نگهش داری خراب میشه اگه نگهدارنده داشت که بعد باز شدن هم می‌تونستی یه ماه نگه داری 

اشتباه می‌کنی پشتشو بخون مواد نگه دارنده نداره اصلا علت نگهداری طولانی مدت یا خارج از یخچالش فقط بخا ...

من ک بعید میدونم اما خدا کنه همینطور باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به گاوا هم کود شیمیایی میدن کلا مواد غدایی امروزه پر ازاین مواده

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است              
به گاوا هم کود شیمیایی میدن کلا مواد غدایی امروزه پر ازاین مواده

زندگی مدرن دشمن سلامتی شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40