2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 

رازش روتین پوستیه 

من تغذیه خوبی ندارم اصلا نمیتونم فست فود و غذای تند و چرب رو ترک کنم ولی با روتین پوستی عالیه پوستم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من رازش روتین پوستیه من تغذیه خوبی ندارم اصلا نمیتونم فست فود و غذای تند و چرب رو ترک کنم ولی با روت ...

عزمزمه از اولم پوستت خوب بود ؟،

چه برند هایی میزنی ؟،.

بعد چند وقت روتین پوستی جواب داد ،؟

عزمزمه از اولم پوستت خوب بود ؟،چه برند هایی میزنی ؟،.بعد چند وقت روتین پوستی جواب داد ،؟

نه خوب نبود پر از جوش و لک و جوش سرسیاه و منافذ باز و چربی و .....بود . تغذیه هم اصلا دوست ندارم تغییر برم فقط الان آب بیشتر میخورم و کلروفیل هم یه مدت خوردم . به نظرمم که پوست به ژن ربطی نداره به بدن خود آدم مربوطه چون من خانوادم همه پوست صاف و عالی داشتن ولی برای من خوب نبود ‌.

هر محصول رو از یه برند میگیرم چون هیچوقت تمام محصولات یک برند خوب نیستن .مثلا من شوینده ام سراوی هست ولی ضد افتاب رو شیسیدو گرفتم ‌.

روتین اولش رفتم پیش پزشک و ۷ ماه استفاده کردم و وضعیت بدتر شد بخاطر همین خودم برای خودم روتین گرفتم و بعد از ۳ ماه کاملا تمام مشکلات رفع شد .اون موقع که روتین رو شروع کردم ۱۵ سالم بود الان ۲۰ سالمه و هیچ مشکلی نداره پوستم کاملا صافه و البته روتین رو هنوز دارم چون روتین خیلی مهمه و همه باید داشته باشن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
نه خوب نبود پر از جوش و لک و جوش سرسیاه و منافذ باز و چربی و .....بود . تغذیه هم اصلا دوست ندارم تغی ...

عزیزم من پوست پر کک مک تیرگی جای جوش کدر و منافذ باز و تیره کک مک لکه جاب جوش و جوش 

پوستممم مختلط میشه یک روتین اقتصادی بگی لطفا

عزیزم من پوست پر کک مک تیرگی جای جوش کدر و منافذ باز و تیره کک مک لکه جاب جوش و جوش پوستممم مختلط می ...

عریزم ۳ بخش اصلی روتین رو همه باید داشته باشن یعنی شوینده و ابرسان و ضد افتاب .

اگه میکاپ میکنید قبل از شوینده میسلار هم اضافه میشه.

به خاطر منافذ و جوش زدن چون آلودگی تو منافذ جمع میشه تونر هم مهمه .

برای تیرگی و لک ویتامین سی عالیه ‌ولی چون جای جوش دارید و منافذ باز دارید و لک دارید میتونید به جای چندین محصول فقط از نیاسینامید استفاده کنید که برای همه اینا عالیه .پس روتینتون اینجوری میشه :

میسلار گارنیر یا سیمپل

شوینده ویتالیر 

تونر ویتالیر 

سرم نیاسینامید گارنیر گه ویتامین سی هم داره

ابرسان سیمپل 

ضد افتاب لافارر 

برای پوست دهیتراته چی خوبه؟ آب بیوفته یکم زیرپوست🥲

اب زیاد بخور مهم ترینه

ابرسان قوی مثل کلینیک . لورال

مرطوب کننده بزن روی ابرسان مثل کوزارکس یا انوا

هیالورونیک اسید استفاده کن اوردینری عالیه گارنیر هم خوبه