2777
2789

تاثیر داشت واسه دل درد و نفخش

پدرم دراومد تورو خدا بگین چیکار کردین کی بچه دلو رودش به شیر مادر عادت میکنه؟؟💔

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

خیلی کم بود تاثیرش 

فقط باید صبر کنی تا ۴ماهه بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم بود تاثیرش فقط باید صبر کنی تا ۴ماهه بشه

ای وای🥺

حالا چهار ماه به بعد خوب میشه قطعی ؟؟

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
من میدادم اصلا فایده ای نداشت باید بزرگتربشه خودش خوب میشه

چند ماه مثلا ؟؟🥺💔

عرق نعنا با نبات خوبه

یک ماهشه مشکلی نیست شما تاثیرشو دیدین؟

شکمش رو با روغن ماساژ بده کمرش رو گرم نگه دار

این کارا رو میکنم فقط گرم نگه اش نداشتم 

چون مهلت نمیده ی جوری جیغ میزنه دستو پامو گم میکنم

تاثیرش رو که دیدم اما خوب شما از مادرت و دکتر صلاح مشورت بگیر

اها مرسی گلم 

این کارا رو میکنم فقط گرم نگه اش نداشتم چون مهلت نمیده ی جوری جیغ میزنه دستو پامو گم میکنم

دور شکمش یا پارچه دورپیچ ببند همش باشه کلا باز نکن همیشه دور کمرش اون پارچه مثل خاننهای قدیمی که چادر دور کمر میبستن شل ببند 

2810