مژه دراز عزیز 😅 عالی هست میکاپ چشم و ابروتون ولی خب به شخصه اگه خودم بودم چون چشماتون درشته حالت لیفت و کشیدگی به چشم انجام میدادم با خط چشم و سایه و... و اینکه رژ لب هم توی تناژ رنگ کالباسی اینا میزدم شیک تر میشد
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجا خودم ارایش کردم ن بخدا اصلا من هیچییی ت ابروم نکشیدم هیچوقت نمیکشم چون ابروم پره خودشاینجا فق ...
آفرین باور کن خودمون بهتر آرایش میکنیم تا ارایشگرا😂🤩 شاید از دور بود فکر کردم قاب انداختی
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
یکی گذاشتین ؟ اون که رژ نارنجی داشت ؟ درباره ی اون نظر دادم