2777
2789
عنوان

خانمایی ک خوندن سونوگرافی بلدید کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لتروزول و اووبوست خوردم

سلام عزیزم ببخشیداومدم اینجاپیام گذاشتم شماحستون قویه احساس میکنم دلتون پاکه من دوتابچه کوچیک دارم وشوهرم  خیانت میکردمن گیردادم دعواشدازلجش رفته درخواست طلاق داده یه بچه مم برده به نظرتون اخرش طلاقه یااشتی ؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
سلام عزیزم ببخشیداومدم اینجاپیام گذاشتم شماحستون قویه احساس میکنم دلتون پاکه من دوتابچه کوچیک دارم و ...

از موضعت کوتاه بیا یه کم

یه جاهایی ام از سختگیری شما بوده و ایراداتی از جانب شما بوده دیگه خودمونیم

ولی انسان جایز الخطاست

ما اومدیم این دنیا ک مبارزه کنیم، جنگ کنیم

نیومدیم پا پس بکشیم

خطا کرده

بلهاش صحبت کن

انشالله برمیگردین و روزای خوبی هست

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
از موضعت کوتاه بیا یه کمیه جاهایی ام از سختگیری شما بوده و ایراداتی از جانب شما بوده دیگه خودمونیمول ...

وای خداخیرتون بده که جوابمودادین من پشیمانم وخیلی پشیمان نزدیک دادگاه ورفتم بهش گبتم چقدرپشیمونم وببخش منوودوباررفتم وخودموشکستم ولی پسم زدبه نظرتون دیگه بی خیال بشم خودش اشتی میکنه ؟دادگاه هارومیره بعدش من امیدی ندارم دیگه اخرین بارخیلی سردبرخوردکرد

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

عزیزم میشهیه سوال دیگه از من جواب بدی؟

من انتخاب رشته واسه دانشگاه کردم.اما خیلی الان پشیمونم.

بینایی سنجی پروتز دندانی و فیزیوتراپی تهران رو زدم.

اما الان میگم کاش پروتز دندانی رو اصلا نمیزدم.

دکترم گف چرا زدی.؟

گفت باید فیزیوتراپی میزدی.

الان بنظرت فیزیوتراپی قبول میشم؟خیلی ناراحتم.

چون اول بینایی سنجی زدم.بعد پروتز دندانی بعد فیزیوتراپی

کاش اول فیزیو میزدم...

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه