2777
2789
عنوان

سونو ان تی ام دعا کنید همه چیز اوکی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 102 پست
شیاف بزار

میزارم شبی یکی

فقط خداروشکر میکنم.لکه بینی چیزی ندارم

من.کلا از اول حاملگیم با درد بود

از دوسه روز به موعدم دردای شدیدی میگرف کمرمو پهلومو زیر دلم جوریکه گریه.میکردم از درد

دکتر شک بود یا سنگ کلیس یا کیست بزرگ ک انقد اذیت میشم

رفتم سونو گف هیچی نیس

دوباره رفتم.دکتر گفت از بتا دادی؟گفتم که منو فرستاد از دیدم عه مثبت شد ولی عددش کم بود۱۹۸بود گف چون درد داری ممکنه دفع بشه گفت5روز بعد تکرار کنم رفتم عددش شد۹۹۸

چون همچنان درد داشتم گف برو سونو ببین خارج رحمی.نیس رفتم.سونو ساک حاملگی بود ولی کیسه زرده و جنین نبود گف دوهفته.دیگ.برو شاید پوچ باشه دوهفته بعد رفتم صدای قلب جوجومو شنیدم

کلا هرمرحلشو بخاطر دردام با استرس رفتم

ولی از  بعداز سونو قلبم دردام خیلیییی.کم.شده بود تقریبا صفر شده بود

تا یه هفته.پیش ک تقریبا شروع شد ولی خیلی کم و قابل تحمل و فقط تو دسشویی تیر میکشد

دوشب.پیش دوسه ساعت تحرک داشتم سرپابودم خونه رو تمیز کردم دیگ دردام شدید شد تا امروز ک هی قطع و وصل میشه دردام در حد5دیقس شدید میگیره ول میکنه تا20 مین30مین بعد ک باز5دیقه بگیره

دکترم گفت مال همون.تحرک زیادیه ک.داشتی گف دوسه ساعت زمان زیادی برا سرپا بودن و خم و راست شدن

ولی.بازم تا نرم سونو مشخص نمیشه

🖤💔🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میزارم شبی یکیفقط خداروشکر میکنم.لکه بینی چیزی ندارممن.کلا از اول حاملگیم با درد بوداز دوسه روز به م ...

استراحت کن انشاالله خوب شی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ببخشید خیلی طولانی نوشتم😂 نوشتم نوشتم یهو دیدم عه چه زیاد شد😂

اشکال نداره فدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ممنون عزیزمدعا.کن برام.مشکلی پیش نیاد

ایشالله توهم دعام کن همه چیم اوکی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتی داخل نی نی سالم بود؟

رفتم گفت برو مثانت رو پر کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله ک همه.چیز اوکیه.نگران نباش

انشااله 

بنظرت با یه اب معدنی مثانه پر میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بطری کوچیک ۵۰۰ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40