آبنبات_هلدار مدیر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4385 عنوان کسی هست پدر بد داشته باشه | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست یا فقط من بدبختمدارم گریه میکنم اخه چرا باید شانس من این باشه 1403/06/18 | 15:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3119 😭 پایین ترم برات گفتم سفره دل من پهن ترازاین حرفاس برودست باباتوببوس شب عروس هیچ کدوم نیومدن عروسیم خارشدنم ازاینجاشروع شدروزعقدم داداشم رفت درمغازشوبازکردک سرگوچه بودهمه دیدن
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3119 چقدر ناراحت شدمالان چی خوشبخت هستید؟ کاش فرارمیکردم باتمام وجودم میگم نه اینجامث زندونه ک زندانبانشم دخترمه😞😞😞😞😞😞یه دلم میگه برم ولی دخترموک میبینم میگم من ک سوختم نزارم دخترم بسوزه😞😞😞😞
آبنبات_هلدار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4385 پایین ترم برات گفتم سفره دل من پهن ترازاین حرفاس برودست باباتوببوس شب عروس هیچ کدوم نیومدن عروسیم خا ... امیدوارم جبران بشه برات روز های بد زندگیت پدر منم مردی زورگو که با داد و بیداد همه کاراشو پیش میبرهابرو برامون نزاشته تو فامیل هیچکس ازش خوشش نمیاد
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3119 امیدوارم جبران بشه برات روز های بد زندگیت پدر منم مردی زورگو که با داد و بیداد همه کاراشو پیش میبرها ... انقدبم هزرگی میداددلم خیلی شکست دلم براخودم میسوزه من ک خودم راضی ب این دنیانبودم خیلی احساس تنهای میکنم خیلی میترسم نمیدونم ازچی ولی میترسم شایدم بخاطراینکه هیچکسوندارم
آبنبات_هلدار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 4385 انقدبم هزرگی میداددلم خیلی شکست دلم براخودم میسوزه من ک خودم راضی ب این دنیانبودم خیلی احساس تنهای م ... خدا پشت و پناهت باشه
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3119 خدا پشت و پناهت باشه من هفت سال رنگ شهرمونوب چشم ندیدم هفت سال....... اجی فقط دعام کن خدابم صبرایوب بده حالم صفرررررررررررر
parniaaa_f عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1811 کاش آدما اول مریضیهای روحی روانی وشخصیتیشون رو درمان میکردن ،بعد بچه دار می شدن. بچه هاچه گناهی دارن ... چقد حرف دلمو زدی شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔