2777
2789
😭

پایین ترم برات گفتم سفره دل من پهن ترازاین حرفاس برودست باباتوببوس شب عروس هیچ کدوم نیومدن عروسیم خارشدنم ازاینجاشروع شدروزعقدم داداشم رفت درمغازشوبازکردک سرگوچه بودهمه دیدن

چقدر ناراحت شدمالان چی خوشبخت هستید؟

کاش فرارمیکردم باتمام وجودم میگم نه اینجامث زندونه ک زندانبانشم دخترمه😞😞😞😞😞😞یه دلم میگه برم ولی دخترموک میبینم میگم من ک سوختم نزارم دخترم بسوزه😞😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایین ترم برات گفتم سفره دل من پهن ترازاین حرفاس برودست باباتوببوس شب عروس هیچ کدوم نیومدن عروسیم خا ...

امیدوارم جبران بشه برات روز های بد زندگیت 

پدر منم مردی زورگو که با داد و بیداد همه کاراشو پیش میبره

ابرو برامون نزاشته تو فامیل هیچکس ازش خوشش نمیاد

امیدوارم جبران بشه برات روز های بد زندگیت پدر منم مردی زورگو که با داد و بیداد همه کاراشو پیش میبرها ...

انقدبم هزرگی میداددلم خیلی شکست دلم براخودم میسوزه من ک خودم راضی ب این دنیانبودم خیلی احساس تنهای میکنم خیلی میترسم نمیدونم ازچی ولی میترسم شایدم بخاطراینکه هیچکسوندارم

کاش آدما اول مریضیهای روحی روانی وشخصیتیشون رو درمان میکردن ،بعد بچه دار می شدن. بچه هاچه گناهی دارن ...

چقد حرف دلمو زدی

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔