2777
2789

من تو این 28 سال زندگیم کسی رو از ته دل نفرین نکردم فقط از خدا میخوام اون نامرد رو ب زمین گرم بزنه ک پول ما خورد و نمیده 

میگه ندارم بدم 

فقط خدا لعنتت کنه لعنتت کنه 

نگاه ب شوهرم میکنم غصه شو میخورم ک انقد زحمت میکشه خواب نداره برا گذران زندگیمون 😭

اونوقت اون لجن اینطور ب ما کرد 

برا ظهورش صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شغل شوهرت چیه

تو کارخونه کار میکنه و بعدش میره اسنپ 

جنازه ش دور از جونش میاد خونه 

الان نیم ساعت اومد خونه 10 دقه ناها خورد 20 دقه خوابید یا نخوابید رفت دنبال اون لعنت زمین و زمان بهش 

ک اون آشغال ببره یه جایی تا برا ما یه چک بگیره معلوم نیست برا چ زمان دوری 

دوباره هم شیفت شبه 

علنا شوهرم آب میشه تو این زندگی نه خواب نه استراحتی 

برا ظهورش صلوات
تو کارخونه کار میکنه و بعدش میره اسنپ جنازه ش دور از جونش میاد خونه الان نیم ساعت اومد خونه 10 دقه ن ...

خدا کمکتون کنه

میدونم شرایط سختیه ماهم پولمون رو‌خوردن شوهرم یکم بدهی بالا اورده خیلی عصابش خورده 

خدا بزرگه ایشالا تمام مشکلات حل بشن

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
خدا کمکتون کنهمیدونم شرایط سختیه ماهم پولمون رو‌خوردن شوهرم یکم بدهی بالا اورده خیلی عصابش خورده خدا ...

مممنونم عزیزم 

انشاله از دعای شما حال زندگیمون خوب بشه 

امیدوارم مشکل شما هم حل بشه 💔

برا ظهورش صلوات
مممنونم عزیزم انشاله از دعای شما حال زندگیمون خوب بشه امیدوارم مشکل شما هم حل بشه 💔

توکل بر خدا

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

حق داری آدم اعصابش خورد میشه شوهر بیچاره منم از صب تا شب بار میبره واسه یه لقمه نون اون وقت یه خدانشناس عوضی دوهفتس کرایشو نزده با هرخطی زنگ میزنه شوهرم یارو میگه امروز میزنم اما باز نمیزنه پولو فرداش که با همون خط زنگ میزنه دیگه جواب نمیده 

واقعا نمی‌فهمم چطور تا خرشون از پل میگذره انقدر لاشی میشن مگه یه پول کارت به کارت کردن چقدر زمان میبره الان دوهفتس اعصاب شوهرمو بهم ریخته منم با ناراحتیش ناراحت میشم اون آدمو فقط واگذارش میکنم به خدا چون حتی اگه پولمون بده دوهفته ناراحتمون کرده 

چطور بهش اعتماد کردید

رفیق چندین ساله شوهرمم ک البته نا رفیق 

چند سال همسرم برا ثوابش دستشو گرفت یعنی چیزی میخواست جایی ضمانتشو میکرد و چک میداد اونم همه رو پاس میکرد کمک حال هم بودن اونم کاری داشتیم برا ما انجام میداد 

پارسال بردش لوازم خانگی براش خرید حدود 60 تومن حدود 20 تومن رو نتونست پاس کنه 

ما پاس کردیم والان مثل خر تو گل گیر کردیم 

صدبار بهش گفتم برو سمساری وسایلتو بفروش پول مارو بده هی وعده وعید الکی میده 

فقط این وسط شوهرم بابت اعتمادی ک کرد زبونش کوتاهه و حدود 16 تومن از این پول مونده 

واقعا زندگی‌اش سخت شده و علنا برکت از زندگیمون رفته

برا ظهورش صلوات
حق داری آدم اعصابش خورد میشه شوهر بیچاره منم از صب تا شب بار میبره واسه یه لقمه نون اون وقت یه خدانش ...

و نمیدونم چطور این پولای حروم از گلوشون پایین میره 

.....😪

برا ظهورش صلوات
رفیق چندین ساله شوهرمم ک البته نا رفیق چند سال همسرم برا ثوابش دستشو گرفت یعنی چیزی میخواست جایی ضما ...

ن عزیزم اینطوری نگو برکت خدا همیشه جاری باشه براتون غصرو دور کنید هر چند می‌دونم سخته به امید خدا درست میشه 

ن عزیزم اینطوری نگو برکت خدا همیشه جاری باشه براتون غصرو دور کنید هر چند می‌دونم سخته به امید خدا در ...

درسته 

شوهرم بروز نمیده ولی نگاهم ب جسم خسته ش میفته دلم کبابه براش 

انشاله کسی ب چکنم چکنم نیفته

برا ظهورش صلوات
درسته شوهرم بروز نمیده ولی نگاهم ب جسم خسته ش میفته دلم کبابه براش انشاله کسی ب چکنم چکنم نیفته

اتفاقا بهش افتخار کن ک داره تلاش خودشو می‌کنه خیلی خوبه ک ب فکره مطمئن باش خدا بهش نگاه میکنه

2810