2777
2789
عنوان

تیک عصبی کودک

427 بازدید | 34 پست

دخترم قبلا فقط زمانی که خیلی هیجان زده میشد گاهی گردنش رو کج میکرد و چشماش و یک طرف میکشید فقط موقع خوشحالی.۲ سال اینطوری بود.نزدیک ۳ ماه هست تیک هاش به شدت زیاد شده.جو خونه خیلی آروم هست.نوار مغزش هم مشکل داشت داروی کاربامازوین دادن داره میخوره ولی بدتر شده که بهتر نشده.میخوام کم کم قطع کنم.خواهش میکنم اگر کسی فرزتد مضطرب و همراه با تیک داشته که خوب شده راهنمایی کنه ممنون میشم.با هر با تیک دخترم انگار مذاب وارد بدنم میشه انقدر دارم عذاب میکشم.به خودش گفتم نرماله چیز طبیعیه نگران نباش

اصلا سرخود داروش رو قطع نکنیا

ببر پیش یه دکتر درست

به نظر میاد تشنج پنهان داشته باشه

پیگیری کن ممکنه روی مغزش اثر بزاره

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا سرخود داروش رو قطع نکنیاببر پیش یه دکتر درستبه نظر میاد تشنج پنهان داشته باشهپیگیری کن ممکنه رو ...

دکتر اولیم خانم امیر سالاری کاربامازپین دادن بدتر شد.دکتر دوم دکتر فرزاد احمد آبادی گفتن مخالف کاربامازپین هستن گفتن کم کم قطع کن.خودشون دوباره ۲ ا دارو دادن که عوارض خیلی زیادی داره اصلا نمیخوام هیچ کدوم رو بدم.داروهاش آرام بخش و داروی اعصاب بود

من پسرم گردنش کج میکرد بعد لباشو بعد چشماش پلک میزد تند تند بردم دکتر گفت تیک عصبی 

باباش نذاشت ببرم دکتر ک دارو بخوره گفت بچه دارو نده 

منم میترسیدم از دارو ها 

دکتر گفت بهش محل ندید 

منم محل ندادم ولی خیلی سخت بود 

الان خداروشکر ۱ سالی ک تیک نداره 

بعضی وقتا چشاش بهم میزنه میگم چی شده مامان میگه چشمام میخاره

پسر من یهو دچار تیک شد یبار من مریض بودم تو دوران کرونا گرفته بودم گفتم مامان نیا دور من مریض میشی 

یهو پرید تو بغلم هوا دهنم خورد بهش داد زدم یهو دست خودم نبود از تو بغلم انداختمش اونور گفتم واااااای الان من چیکار ‌کنم نیا تو بغلم مامااااااان 

از صبحش دیدم تیکش شروع شد 

دکتر اولیم خانم امیر سالاری کاربامازپین دادن بدتر شد.دکتر دوم دکتر فرزاد احمد آبادی گفتن مخالف کاربا ...

من پسرم نارس بود و تشنج داشت تیک داشت دست و پاش یهو میپرید.دکتر لِوِبِل داد. تا ۶ ماهگی خورد وقتی نوار مغزش خوب شد دیگه کم کم قطع کردن. شربت خوبی بود بچه های خردسال هم  استفاده میکردن

اگه شیراز هستی ببرش پیش دکتر نعمتی درمانگاه امام رضا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

میشه بگید الان در چه شرایطی هست اگر خوب شدن راه و روشتون رو بفرمایید

منم خیلی گریه میکردم تیکش میدیدم واقعا سخت من فقط محل ندادم به تیکش  و به خودش توجه کردم حرف ک میزد آروم ب چشماش نگاه میکردم بیرون میبردمش و باهاش حرف میزدم برای من تاثیر داشت از سرش رفت 

من پسرم نارس بود و تشنج داشت تیک داشت دست و پاش یهو میپرید.دکتر لِوِبِل داد. تا ۶ ماهگی خورد وقتی نو ...

من دخترم از بدو تولد هیچ مشکلی نداشت میگم ولی چند سال میگفت سرم سوزن سوزت میشه د توی ۵ ثانیه کلا رفع میشد منم دکتر نمیبردم.بعد از تیک که بردم نوار مغزش مشکل دلشت دارو ها تیک هاش رو زیاد کرد و بین سردرد و تسک ترجیهم هست فعلا تیک برطرف بشه بعد درمان سردرد رو شروع کنم

در کل تیک در بچها یه دوره ای داره و خوب میشه فقط توجه نباید بکنید

توکل برخدا انشاالله روزی بیاد منم مثل شما بنویسم دخترم خوب شد و دیگران رو از نگرانی دربیارم الهی آمین

من دخترم از بدو تولد هیچ مشکلی نداشت میگم ولی چند سال میگفت سرم سوزن سوزت میشه د توی ۵ ثانیه کلا رفع ...

انشالله خوب بشه عزیزم

حتما ببرش زیر نظر یه دکتر کار بلد.چون هستن اطرافیامون که توجه نکردن و بچشون دیگه سالم نیس دور از جون دخترعزیزمون💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکل برخدا انشاالله روزی بیاد منم مثل شما بنویسم دخترم خوب شد و دیگران رو از نگرانی دربیارم الهی آمی ...

کآش حساب قبلیم تعلیق نشده بود تاپیک هام میدیدی ک نوشته بودم و چقد گریه کرده بودن برای تیک پسرم و به مامانا گفته بودم دعا کنید یروز بیام اینجا بنویسم پسرم خوب شده 

و الان میگم خوب شد 

انشالله شما هم می‌آید خبر خوب شدنش بهمون میدید

2810