2777
2789
عنوان

بهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 38 پست
خداروشکر که سالمم درضمن هم اون هم من راضی بودیم الان چرا شما ناراحتید

فعلا شما از ترس ......نمیدونی چه غلطی کنی خخخخخ

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
حالا شماکه دوس دخترم داری چرابه کاربردرخواست دادی🤔

این تاپیک برای حداقل ۷ ماه پیشه فکر کنم 

من به یه نفر که تاپیکش قفل بود میخواستم پیام بدم 

اون اومد اینجا گفت نمیام خصوصی منم اسراری نکردم

درضمن من از هون خانوم مستقیم نپرسیدم چون نمیخواستم ناراحتش کنم 

اومدم این سایت اینجا مطرح کردم 

مگه اینجا برا اینچیزا طراحی نشده ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این تاپیک برای حداقل ۷ ماه پیشه فکر کنم من به یه نفر که تاپیکش قفل بود میخواستم پیام بدم اون اومد ای ...

اینجا درخواست دوستی دادن به خانما ممنوعه و تاپیک دوس دختر ودوس پسرهم ممنوعه .

زندگی درگذراست 🍃آدمی رهگذراست.🍂زندگی یک سفراست آدمی همسفراست. آنچه میماندازاو، راه ورسم سفراست.🍃🍂

بیخیالمن چون ۱۷ساامهو نسبت ب نر مردا بچمفک میکنن میتونن منو همسنامو گول بزنن نمیدونن ک دیه ماها ...� ...

دقیقااا 😐😂

من ۱۴-۱۳ سالم بود گول نخوردم الان که دیگه ۱۷ سالمه👹

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

عنتر چرا انقد ب همه درخواست میدی هول

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

اسی بنظرم قفل کنی تاپیکو بهتره

آدمی که می‌خنده ، لزوما خوشحال نیس ! خیلی از آدم های که خودکشی کردن روز قبلش با خنده عکس گرفتن پس ؛  1-مواظب آدم ها باشید ...  2- از روی ظاهر ، حال دل کسی و قضاوت نکنید :)))

بیشتر ببینید