2777
2789
عنوان

بابام معتاد و علاف و بیکاره😭 خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 43 پست

خانواده مهمه اما همه چیز نیس داریم زیاد تو فامیل که پدر اعتیاد داره اما بچه ها درس خوندن فوق‌العاده با ادب و کمالات بهترین ازدواج هم داشتن از رئیس بانک بگیر تا طلافروش .پس قدر خودت بدون و حالاکه خداروشکر مامانت شاغل با بابات خوش اخلاقی کن تا دعاش دستت بگیره

تریاک و شیره😭🥲💔

من ارزومه بابام اینارو مصرف کنه😂

قبلنا تریاک مصرفش بود سرکارم میرفت اخلاقشم خوب بود ب زندگیشم میرسید ازهمه نظر عالی بود 

ولی ی مدته افتاده تو شیشه نمیدونی چ بلایی ب سرمون اورده یک ماه پیش کمپ فرستادیمش الان باز ازنو شروع کرده

تریاک و شیره سنتیه حداقل توهم نداره شیشه روانگردانه توهم خالص داره شب بیداری چرت و پرت میگه فکرمیکنه کسی توخونست ب همه چی شکاک میشه ی وضعی داریم ازدستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد بی رحم و خود خاهی ،چقدددد بگم از زشتی حرفت کم گفتم,برو پای همین پدر معتاد بیکار علافتو بشور ابشم ...

عزیزم منو مادرمو  اینقدر اذیت کرد میگم کاش نبود و همه میگفتن خدا بیامرزه نه اینکه هر کس میبینه بگه بابات تقاص کاراشو پس میده نمیشه برا همه ی نسخه پیچید شما اگه دلت سرد میشد از پدرت این حرف نمیزدی

حسبی الله
چقد بی رحم و خود خاهی ،چقدددد بگم از زشتی حرفت کم گفتم,برو پای همین پدر معتاد بیکار علافتو بشور ابشم ...

مامانم هر بار میخواد خونه پدربزرگم بره با ترس و لرز میره چون بابام بهش غر میزنه، بابام خرجی نمیده ، همه زندگیش شده مواد، ما اصلا حساب نیستیم براش، بارها شنیدم که به بقیه گفته دختر دیوار مردمه🙂💔 من اصلا دخترش حساب میکنه؟؟ تا حالا دستش نکشیده روی سرم، همیشه باهام مثل غریبه ها رفتار کرده ، اینده من مهم نیس واسش. 

همه میگن به مامان چرا شوهرت کار نمیره. مامانم همیشه شرمنده بابام بوده... چی بگم دیگه عزیزم🙂💔 

پدر شما چطوره؟ ... نه نمیتونم تحمل کنم با اینکه همیشه دوست داشت من پسر شم، ولی بازم دوسش دارم ، هرموقع ناراحت میشم میگم هر چی باشه اون بابامه... اما امشب یه اقایی اومد خونمون به بابام گفت راحتی سرکار نمیری خرجتو میدن،  دلم میخواست زمین دهن باز کنه برم😔ناراحت شدم چرا باید بابام اینطور باشه ، دست خودم نیست

خانواده مهمه اما همه چیز نیس داریم زیاد تو فامیل که پدر اعتیاد داره اما بچه ها درس خوندن فوق‌العاده ...

جدیدا خیلی با بابام بد شدم..اونم همینطور..نمیدونم چیکار کنم😔

عزیزم منو مادرمو اینقدر اذیت کرد میگم کاش نبود و همه میگفتن خدا بیامرزه نه اینکه هر کس میبینه بگه ب ...

دقیقا... مامانم هر بار میخواد خونه پدربزرگم بره با ترس و لرز میره چون بابام بهش غر میزنه، بابام خرجی نمیده ، همه زندگیش شده مواد، ما اصلا حساب نیستیم براش، بارها شنیدم که به بقیه گفته دختر دیوار مردمه🙂💔 من اصلا دخترش حساب میکنه؟؟ تا حالا دستش نکشیده روی سرم، همیشه باهام مثل غریبه ها رفتار کرده ، اینده من مهم نیس واسش. 

همه میگن به مامان چرا شوهرت کار نمیره. مامانم همیشه شرمنده بابام بوده... چی بگم دیگه عزیزم🙂💔

گاهی میگم اهمیت ندم اون بابامه احترامش واجبه

اما واقعا بعضی وقتا تحملم کم میشه😭😭

امشب یه اقایی اومد خونمون به بابام گفت راحتی سرکار نمیری خرجتو میدن،  دلم میخواست زمین دهن باز کنه برم😔ناراحت شدم چرا باید بابام اینطور باشه ، دست خودم نیست

عزیزم منو مادرمو اینقدر اذیت کرد میگم کاش نبود و همه میگفتن خدا بیامرزه نه اینکه هر کس میبینه بگه ب ...

پدر من باعث فوت مادرم تو سن پونزده سالگیم شد،منو ول کرد دست برادرام با کتک‌و شکنجه نگهم داشتن و اخرم ب زور شوهرم دادن و باعث جدایی منو کسی ک میخاستم شدن و هزارتا درد دیگ،ولی بازم دوسش دارم پدرمه،پول میزنم خونشو تمیز مکنم بهش میرسم حس میکنم بچمه هر چقد بد باشه باز پدره پدر

لایک نکنید
مامانم هر بار میخواد خونه پدربزرگم بره با ترس و لرز میره چون بابام بهش غر میزنه، بابام خرجی نمیده ، ...

تو برو پست منو بخون بعد ببین من چیا کشیدم پدرم علاوه بر این ها زن باز هم بود و خیانت میکرد،

لایک نکنید
پدر من باعث فوت مادرم تو سن پونزده سالگیم شد،منو ول کرد دست برادرام با کتک‌و شکنجه نگهم داشتن و اخرم ...

پدر من خودش منو نمی‌خواد چون سه تا دختر دیگه از ی خانم دیگه داره فقط موقع گرفتاریش زنگ میزنه ب شوهرت بگو منو از زندان در بیاره واقعا پیش شوهرم و خانواده سر افکنده ام و زبونم کوتاه ...  

حسبی الله
پدر شما چطوره؟ ... نه نمیتونم تحمل کنم با اینکه همیشه دوست داشت من پسر شم، ولی بازم دوسش دارم ، هرمو ...

گلم میگی کسی حاضر نیس با این شرایط باهام ازدواج کنه،تو وختی خودت شرایط خودتو قبول نداری چرا کسی قبولت کنه همه ک نباید بچه دکتر باشه اعتمادب نفس داشته باش خودتو همونجور ک هستی بپذیر تابقیه هم قبولت داشته باشن،به قران همسرمن پدر منو بیشتراز پدر خودش دوست داره و بهش میرسه و احترام میذاره چون من جوری وانمود مکنم ک ب پدرم افتخار مکنم و دوسش دارم اونم همون حسو داره

لایک نکنید
پدر من خودش منو نمی‌خواد چون سه تا دختر دیگه از ی خانم دیگه داره فقط موقع گرفتاریش زنگ میزنه ب شوهرت ...

چراباید زبونت کوتاه باشه خونواده شوهرت مگ مشکل ندارن،اعتماد به نفس داشته باشید و خودتونو همچنجور ک هستید قبول کنید و تروخداقدر پدر مادرتونو بدونید حتا بدترین باشند

لایک نکنید