2777
2789
عنوان

دختر خواهرم❤

193 بازدید | 18 پست

دختر خواهرم ۱۸ماهشه همه چیزش اوکی هر وقتم میبرند دکتر یا بهداشت همه چیزش عالیه ازین دخترای ریزه میزه باهوشه ..فقط بچه وقتی صداهای بلند میاد زود دوتا دستشو و میزاره  رو گوشش واکنش نشون میده به صداهای خیلی بلند البته همه صداها نه ..انگار میترسه ..خواهرم یکم نگران شده .عادیه یعنی؟

وضع بارداری مامانش خوب بوده؟ بحث و جنجال اینا تو بارداریش داشته؟

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اونقدر تو سکوت مونده حساسه ب صدای بلند

البته ممکنه مادرو پدرش باهم مشکل داشته باشن و بیشتر اوقات بحث میکنن یا دعوا میکنن بچه رو استرس میگیره تواین مواقع دستشو میزاره رو گوشش همه احتمالات ممکنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چه صداهایی؟تازه اینطور شده یا بوده؟احتمالا همیشه جاش ساکت بوده جایی میبرنش صدایی میشنوه میترسه،بگو ب ...

مثلا صدای ماشینا تو اتوبان صدای موتور سوارا یا صداهایی اینجوری خیلی بلند

اونقدر تو سکوت مونده حساسه ب صدای بلندالبته ممکنه مادرو پدرش باهم مشکل داشته باشن و بیشتر اوقات بحث ...

نه اتفاقا مادر پدرش باهم موردی ندارن .۲تا بچه هستن تو جو خوب داره بزرگ میشه ..من به خواهرم میگم نگران نباش از ترسه

مثلا صدای ماشینا تو اتوبان صدای موتور سوارا یا صداهایی اینجوری خیلی بلند

خب دیگه همون،بچه منم اوایل میترسید،منتهی شوهرم از همون نوزادیش شبا میبردش بیرون قدم میزد تا خوابش ببره میاوردش چون کولیک داشت و گریه میکرد نمیخوابید میبردش ولی خب ترسش از صداها ریخت خداروشکر

نه اتفاقا مادر پدرش باهم موردی ندارن .۲تا بچه هستن تو جو خوب داره بزرگ میشه ..من به خواهرم میگم نگرا ...

اگ اینطوره ک پس همون از سکوت و ارامش زیاد ک عادت نداره ب صدای بلند گوششو میگیره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
2810