2777
2789

از دیروز ساعت ۱۱ تو آشپزخونم فقط برای نهار و شام یه ساعت نشستم 

امروزم همینطور ولی واقعا هنوز تموم نشده

آدم بی سلیقه ایم نیستم که بخام فقط موقع خونه تکونی آشپزخونه رو تمیز کنم 

هر هفته دستمال کشی و گردگیری و جارو اینا میکنم

آشپزخونمون یه پنجره بزرگ داره که کل تابستون باز بوده 

فقط دادم چربی و گردو خاک پاک میکنم 

به والله خسته شدم🥲🥲

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بدم میاد از پنجره باز ،هر چی گرد و خاکه میاره تو نمیشه هم ببندیش تابستونا گرمه

اره ماهم کولر نداریم خیلی سختمونه

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
خسته نباشی عزیزم🌹

مرسی عزیزم

من تو‌ی نصفه روز خونه تکونی اشپزخونه میکنم

اولا چون واقعا زورم میاد زیاد کار کنم😂

دوما پنجره باز نمیکنم اشپزخونه رو

کابینتا همیشه مرتبه

میمونه یخچال تمیز کردن که ی ساعت

روی در کابینتا اتک ایپری میکنم طی ماکارونی میکشم نیم ساعت

کف اشپزخونه سیف میریزم با طی میکشم 

وسیله برقیام فقط ماکروفر و چای ساز بیرونه رو‌کابینت اونم نیم ساعت

بعدم دیوارا رو طی ماکارونی میکشم 

خدایی تهش چهارساعت اینا کار کنم بسشه😅😅😅

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تو‌ی نصفه روز خونه تکونی اشپزخونه میکنماولا چون واقعا زورم میاد زیاد کار کنم😂دوما پنجره باز نمیک ...

من کل وسیله ها و ظرف و ظروفامو میارم بیرون میشورم خشک میکنم بعد توی کابینتارو پاک میکنم میچینم توش یخچالمم دوقلوعه همه ی وسایلاشو درمیارم میشورم بخچالارو میکشم جلو زیرشونو تمیز میکنم بعد وسایلاشو میچینم بعدم بالای یخچالو سققشو تمیز میکنم بعد اجاق گاز زو میکشم جلو پشت دیوارشو با لوله بازکن و سیف تمیز میکنم بعد شعله هاشو  و میله هاشو گاز پاکن اسپری میکنم تو بالکن میذارم خشک بشن بعد بالای کابینتا رو نمد انداختم اونارو میکنم میزارم لباسشویی بعد دوباره پاک میکنم میذارم سرجاش

تموم شیشه ادویه هامو خالی میکنم میشورم میچینم توش بعد یه پنجره ی بزرگ اونو تمیز میکنم پردشو میشورم دوباره کل کتبیمنارو با مایع ظرفشویی و چند منظوده تمیز میکنم بعدم کفشو اول تاید میزیزم میشورم بعدم با آب بعدشم موکتشو که روز قبل شستم میندازم هوووووف

من کل وسیله ها و ظرف و ظروفامو میارم بیرون میشورم خشک میکنم بعد توی کابینتارو پاک میکنم میچینم توش ی ...

خسته نباشی 

ن من تابحال جمعا از اول زندگیم اینقدر کار خونه نکردم حقیقتا

تو کابینتا تمییزه که چرا میشوری🥲🥲

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خسته نباشی ن من تابحال جمعا از اول زندگیم اینقدر کار خونه نکردم حقیقتاتو کابینتا تمییزه که چرا میشور ...

توی کابینتارو نمیشورم که منظورم ظرف و ظروف وسایل کابینتا بود

الانم کف آشپزخونه رو شستم آب داده به پذیرایی یه حالیم فقط خدا میدونه خندم میکیره