mahdis666 مدیر عضویت: 1396/04/07 تعداد پست: 23 عنوان خیلی خسته شدم از زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 43 پست اگه کسی هست بیاد بحرفیم 1396/07/21 | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بن_بست عضویت: 1395/01/19 تعداد پست: 5263 من شوهرم تک پسره خونه مادرشوهرمم ی واحدش خالیه ولی اونجا زندگی تمیکنم بنظرتون برماونجا ک از مستاجری ... واه خوشی زده زیر دلت برو من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
moazam عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 2018 بچه ها دعایی نمازی چیزی سراغ ندارین من بخونم از اینجا برم خیلی خستم عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍 تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8823 از شوعرت خونه جدا بخواه ؛ با شوهرت صحبت کن تا با مامانش صحبت کنه اگه میخواد اینداخلاقشو ادامه بده ازش جدا میشین 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 845 واه خوشی زده زیر دلت برو واقعااا.میترسم توزندگیم دخالت کنن خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 32657 اگه برم بازار یه لباسی چیزی بخرم غر میزنه به جونم که واسه چیت بود تو که این همه لباس داشتی
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 32657 منم خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم😭😭😭😭 خیییللللیییی سخته 😢😢😢😢 ان شاء الله زودتر مستقل شی برات دعا می کنم
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 32657 کاش همش همین بود مثلا خانم وسواس داره ولی خودش اصلا رعایت نمیکنه و اگه من چیزی درست کنم میگه کثیف و ... بهتر بشین و خانومی کن
سلطنت عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 1777 من شوهرم تک پسره خونه مادرشوهرمم ی واحدش خالیه ولی اونجا زندگی تمیکنم بنظرتون برماونجا ک از مستاجری ... نه هرگز😨 من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
سلطنت عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 1777 عزیزم خب چرا دو واحد کنار هم نمیگیرین? اینجوری لا اقل میتونی یه وقتایی پاتو دراز کنی .ضمنا خب ایشونم نزدیکن همسرتون میتونن بهشون رسیدگی کنن. من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
ليلى عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 996 منم با خانواده شوهرى وجاريم زندگى ميکنم ولى زياد بهم سخت نميگزره چون از اولش بهشون فهموندم که نبايدتوزندگيم دخالت کنن
ليلى عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 996 اوايل زندگى منم همينجورى بودم ولى خيلى زود افسار زندگى رو گرفتم دستم
mahdis666 مدیر استارتر عضویت: 1396/04/07 تعداد پست: 23 عزیزم خب چرا دو واحد کنار هم نمیگیرین? اینجوری لا اقل میتونی یه وقتایی پاتو دراز کنی .ضمنا خب ایشونم ... شوهرم توان مالیش در حد متوسطه فقط همین یه خونه رو داریم