2777
2789

بچه ها سلام‌نوزاد بیست‌روزه م‌نه شب خواب درست حسابی داره نه روز

پدیلاکت

کولیکیز 

هرچی دادم فایده نداره انگار

شیرخودمو‌میخوره‌وگاهی شیرخشک

همش ازخواب میپره و‌بی قراره

توروخدا دارم‌ازبین‌میرم‌خوای ندارم

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کولیک اصولا شب سراغ بچه میاد. رفلاکس مانع شیر خوردنش میشه و یه جورایی انگار ترش میکنه باعث میشه از خواب بپره. ولی بیشتر به نظر میاد خوب سیر نمیشه. بچه ای که سیر بچه راحت میخوابه .

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
کولیک اصولا شب سراغ بچه میاد. رفلاکس مانع شیر خوردنش میشه و یه جورایی انگار ترش میکنه باعث میشه از خ ...

عزیزم شیرخودمو‌میدم حس کنم سیر نشده شیرخشکم میدم ولی باز وضع همینه بخدامیخوام‌خودمو بکشم هرکارمیکنم نمیخوابه اصلا خواب عمیقی نداره

دوره داره عزیزم با تحمل کنی سعی کت از اطرافیان کمک بگیری و بخوابی من صدای سشوار یا صدای اب میزاشتم ب ...

اخه نوزاد بالاخره باید یا شب بخوابه یا روز‌درسته؟ولی نوزادمن اصلا خواب عمیقی نداره ن شب ن‌‌روز کارم شده‌گریه

پسر من اینجوری بود ،،،، رفلاکس داشت و الرژی به پروتیین شیر گاوی،،،،،،،

خب چیکارکردی بهتر شد؟😢چیکارکنم‌من

اخه نوزاد بالاخره باید یا شب بخوابه یا روز‌درسته؟ولی نوزادمن اصلا خواب عمیقی نداره ن شب ن‌‌روز کارم ...

همینه عزیزم طبیعیه چون کولیک از ۱۸روز ب بعد خودشو نشون میده و همینه داستان تا دوره ش تموم شه 

عزیزم شیرخودمو‌میدم حس کنم سیر نشده شیرخشکم میدم ولی باز وضع همینه بخدامیخوام‌خودمو بکشم هرکارمیکنم ...

خب چه شیرخشکی میدی؟ علائم چی داره؟ گریه هاش چه جوریه؟ 

خب چه شیرخشکی میدی؟ علائم چی داره؟ گریه هاش چه جوریه؟

ببلاک یک‌میدم عزیزم

علائمش‌گریه س و‌زور میزنه همش

تامیزارم زمین گریع میکنه

نمیخوابه

اگرم‌بخوابه زود ب زود‌میپره ازخواب خواب ممتد وراحتی نداره

ببلاک یک‌میدم عزیزمعلائمش‌گریه س و‌زور میزنه همشتامیزارم زمین گریع میکنهنمیخوابهاگرم‌بخوابه زود ب زو ...

ببلاک بهش نساخته. پی پی هاش شله یا سفت؟