2777
2789
عنوان

باردارم وزنم خیلی میره بالا دکترم همش دعوام مبکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست

من برعکس کم اشتها بودم اصلا نمیتونستم بخورم به زوووور 12 کیلو زیاد کرده بودم ،بچمم ریز بدنیا اومد ،هنوزم که 15 ماهشه درگیر کم وزنیشم

راستی اینجور که تو از لاغری و چاقیت تعریف کردی دلم به حال پوستت سوخت ،این وسط اونه که مدام در حال تلاتمه🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برعکس کم اشتها بودم اصلا نمیتونستم بخورم به زوووور 12 کیلو زیاد کرده بودم ،بچمم ریز بدنیا اومد ،ه ...

خداروشکر پوستم انقدر ضخیمع حتی سونگرافی هم میرم میگن چقدر پوستت کلفته یدونه ترکم ندارم😂

من برعکس کم اشتها بودم اصلا نمیتونستم بخورم به زوووور 12 کیلو زیاد کرده بودم ،بچمم ریز بدنیا اومد ،ه ...

تغذیه دکترا میگن ربطی به وزن بچه ندارع ولی چند جا دیدم که خیلیم ربط داره

2805
خب فشترش میوفته وقندش منم همینم نخورم فشارم میوفته فشارم هفت یاهشت هست بخورم وزنم سریع میره بالا

دقیقا بخدا بیهوش میشم وگرنه من بخوام میتونم رژیم بگیزم اینا میگن نه رژیم نگیر نون و برنجو حذف کن غذاتم کن ۵ قاشق قند و ایناهم نخور الان این چه فرقی. داره با رژیم

خداروشکر پوستم انقدر ضخیمع حتی سونگرافی هم میرم میگن چقدر پوستت کلفته یدونه ترکم ندارم😂

ماشالله عزیزم اسفند دود کن برا خودت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
تغذیه دکترا میگن ربطی به وزن بچه ندارع ولی چند جا دیدم که خیلیم ربط داره

نه خیلی بی ربطه نه خیلی مربوط

ممکنه مادر وزنش بالا باشه اما بچه ریز باشه معمولا تو وزن بالا دیابت میاد سراغ مادر که بچه قندش افت میکنه معمولا.

یسریام هستن تو بارداری و شیردهی هرچی میخورن میشه قوت برای بچه یه عده ام اصلا قوت ندارن فقط الکی چاق میشن

این چیزا بیشتر ژنتیکی و مزاجی

شما سعی کن چیزای مقوی و مفید بخوری و پرخوری نکنی باقیش بسپار به خدا

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤