2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص دیکلوفناک یا شیاف دیکلوفناک بزاردمنوش دارچین و آویشن و نبات بخور خرما بخور. دمنوش زنجبیل بخور

دارچین و اویشن  خرما خوبه؟اینا رو دارم تو خونه میتونم بخورم 

تنهام نمیتونم برم قرص بگیرم

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
گرمیجات بخور رحمت سرده واسه همینه که درد داریاز استرس و ناراحتی هم دوری کن بدترت میکنه

مرسی عزیزم  اره حتما 

همون استرس دارم 

راستی دم نوش بومادران عالیه هم دردتو از بین میبره هم رحمت رو گرم میکنه

این دمنوش رو از عطاری یا فروشگاه ها دارن بگیر یه چند تا گُلشو بنداز تو اب جوش و بزار ۵ دقیقه دم بکشه و بعد از صافی رد کنه و نبات بنداز داخلش بخور.

زیاد نباید گلشو بزاری چون تلخ میشه .

هم قبل از پریودت بخور هم وقتی پریودی آبه رو اتیش 

راستی اگه ژل دیکلوفناک داری بمال به دلت و با شال ببندش که گرم بشه. جورابم پات کن رو سرامیکا بدون جوراب راه نرو. تو دستشویی هم حتما خودتو با اب گرم بشور. خودم خیلی اینارو رعایت میکنم.خیلی بهترم شکرخدا.

مثلا سیاه دونه رو نیم کوب کن و بریز داخل عسل و روزی ۳ قاشق بخور چون عسل و سیاه دونه طبعش گرمه.

خرما روزی ۳ تا بخور. دمنوشها یادت نره.

ماست و خیار و گوجه و سردیجات اصلا نخور تو این مدت

منم استرس که داشته باشم درد دارم الانم پری هستم از دیشب تاحالا فقط درد دارم چون این چند وقته هم حرص ...

اره عزیزم منم کل زندگیم استرسه 

این دمنوش رو از عطاری یا فروشگاه ها دارن بگیر یه چند تا گُلشو بنداز تو اب جوش و بزار ۵ دقیقه دم بکشه ...

چقدر خوب 

اصلا اینا رو هیچوقت هیچکس بهم نگفت 

همیشه اینقدر درد میکشم که مرگو میبینم 

خدا هرچی میخوای بهت بده