2777
2789
عنوان

بهترین زمان سفر توی بارداری

62 بازدید | 11 پست

میدونستید بهترین زمان سفر توی بارداری سه‌ماهه دومه چون سه ماهه اول و سوم احتمال سقط و زایمان زودرس بیشتره. 

شما توی بارداری سفر کردید؟ چه تجربه ای ازش دارین؟

وقتی یک ماما، مامان میشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کسایی که سابقه زایمان زودرس دارن یا دهانه رحمشون کوتاهه بیشتر باید مراقب باشن.

سلام عزیزم ببخشید ازتون سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین،،من باردارم هفته ۲۱ ،،حدود یه ماهی هست که وقتی میشینم بعد یه ربع بیست دقیقه پشتم سمت چپ انگاری پشت معدم درد میکنه قابل تحمل نمیشه بعدش باید دراز بکشم یا پاشم تا خوب شه ،بنظرتون عادیه یا باید پیگیری کنم؟واینکه عرق نعنا تو بارداری ضرر داره؟بمقدار خیلی کم منظورمه مثلا یه قاشق چایخوری تو نصف لیوان آب

یه سوال داشتم که تقریبا بی ربطه به این تاپیک 

من دو سه روزقبل موعد پریودم خونریزی کردم و فکر کردم پری جلو افتاده ولی خونریزی کم و کمتر شد و رنگش رو به تیره بودن رفت الانم در حد ترشح قهوه ای هست 

شک کردم تست دادم مثبت بود 

بنظرتون خونریزی واسه چیه؟یک هفته ست خارش شدیدی دارم بنظرتون ممکنه از این باشه؟

یه سوال داشتم که تقریبا بی ربطه به این تاپیک من دو سه روزقبل موعد پریودم خونریزی کردم و فکر کردم پری ...

ینی الان باردارید؟ خونریزی داشتید بعدش تست بارداری دادید؟ اگه بارداری و خارش دارین باید عفونتتون رو درمان کنید وگرنه می‌تونه باعث سقط بشه.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
ینی الان باردارید؟ خونریزی داشتید بعدش تست بارداری دادید؟ اگه بارداری و خارش دارین باید عفونتتون رو ...

بله دقیقا باردارم و خونریزی داشتم و بعدش فهمیدم باردارم 

فردا میرم دکتر واسه عفونتم 

این چهارمین بچه ست خدا کنه این بمونه برام

سلام عزیزم ببخشید ازتون سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین،،من باردارم هفته ۲۱ ،،حدود یه ماهی هست که و ...

عرق نعنا به مقدار کم ایرادی نداره. دردتون می‌تونه به خاطر کمر باشه ولی بازم پیگیری کنید مشکلی نباشه.

وقتی یک ماما، مامان میشه