ب بابام گفتم ماهی ی میلیون بده گفت چخبرته مگه میخوای چیکار کنی
بخونین بگین با این شرایطش زیاد پول خواستم؟
درامدش ۳۵ تومنه ۱۵ میره برا قسط , بقیه بچه هاش هم ازش پول نمیگیرن خودشون کار میکنن . زیاد گفتم ؟ ینی ی میلیون زیاده؟؟
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بستگی داره اون پدر برای بچش چیکار میکنه بعضیا آیفون شونزده پرومکس میخرن باباشون تو قرض و بدهی میندازن بعدم میگن بهم پول تو جیبی پدرم نمیده و اگر اینطور نیستی برای بچه هفده ساله ای که دخل و خرج بلده رقم خوبیه اما برای بچه ای که پول رو سوخت میکنه نه گلم
من دخترم امسال میره دوم راهنمایی. هفته ای۵۰۰تومن بهش میدم برای کرایه رفت و برگشت وتغذیه و لوازم تحریر بین سال مدرسه اش.. لباس و شارژ و ... غیره هم جداب راش میخرم.
بستگی داره دیگ خرج چیا میکنی ؟؟؟اگ فقط نت و شارژ باشه آره زیاده
مگه خرج فقط نت و شارژه:/
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
بستگی داره اون پدر برای بچش چیکار میکنه بعضیا آیفون شونزده پرومکس میخرن باباشون تو قرض و بدهی میندا ...
ایفون کجا بود تو این ۱۷ سال ی گوشی ۱۰ تومنی خریده دیگه ن کلاسی ن چیزی🥴