2777
2789

با کدوم زودتر ب پول میرسم بنظر شما ؟؟

درس بخوام بخونم باید حقوق بدون کنکور بخونم ۴ سال دیگ درسم تموم میشه ب فرض اینه ازمون وکالت سال اول قبول بشم دوسال هم کارآموزی دارم دوسال بعدش هم ک خبری نیست رفت ۸ سال بعد ب درامد برسم

سنمم الان ۲۶ ساله متاهلم بچه دارم دوتا 

رنگ کار 

ازمون وکالت خیلی سخته اگه اب خوردن بود که همه وکیل میشدن عزیزم

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رنگ کار ازمون وکالت خیلی سخته اگه اب خوردن بود که همه وکیل میشدن عزیزم

میدونم خودم دوستام وکیلن ازمون وکالت سخته اما اگ از همین الان روزی دوسه ساعت بخونی ۴ سال دیگ صد درصد قبولی

بچه هام رو در نظر نگیر اونا مشکلی ایجاد نمیکنن فقط میخام بدونم اگ همین ۸ سال رو بزارم رو رنگ مو تا ا ...

۸ساال خیلیه واقعا حوصلشو داری؟؟

رنگ کمتر از یکسال به درآمد میرسی تا۸ سال دیگه شاید خیلی بیشتر از حقوق وکالت هم باشه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
۸ساال خیلیه واقعا حوصلشو داری؟؟رنگ کمتر از یکسال به درآمد میرسی تا۸ سال دیگه شاید خیلی بیشتر از حقوق ...

ولی خب پرستیژ و دید جامعه حتی طرز فکر یک خانم وکیل که تحصیل کرده ست با یه رنگ کار که فقط محیط کارش غیبت از شوهر جاری خواهر شوهره خیلی فرق داره همه چی درآمد نیست حتی تو آینده بچه هم نقش داره

ولی خب پرستیژ و دید جامعه حتی طرز فکر یک خانم وکیل که تحصیل کرده ست با یه رنگ کار که فقط محیط کارش غ ...

کاری ب پرستیژ ندارم 

ایشون گفتن درآمد منم درمورد همین جواب دادم

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
هر دو همزمانهم دانشگاه بروهم رنگ یاد بگیراگه میتونی به کارای خونه برسییکی دو سال اول دانشگاه همزمان ...

وگرنه با دل نصفه نیمه به هیچ کدومش نمیرسی و همش یه گوشه از ذهنت درگیر اون راهی که نرفتی هست

درکل خوندن کتابای دانشگاه خیلی هم وقت نمیگیره و اگه کارای خونه بذاره میتونی کلاسای متفرقه مثل رنگ، زبان و ....بری

هر دو همزمانهم دانشگاه بروهم رنگ یاد بگیراگه میتونی به کارای خونه برسییکی دو سال اول دانشگاه همزمان ...

نمیتونم خیلی هزینه میخاد فقط یکیش بعد بچه هم دارم ب دوتاش نمیرسم