2777
2789
عنوان

درمان شب ادراری کودک

73 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، تا حالا کودکی رو دیدین ک شب ادراری داشته باشه و با دارو یا روش دیگر درمان شده باشه؟ 

در مورد کودک ۸ ساله ،دو سه بارم درمان دارویی شروع کردیم اما نتیجه انچنانی نداشته و قطع کردیم . 

پسر من ۷ سالشه بخدا خستم کرده زندگیم همش در حال بشور بشورم انقدر شبها ب زور بلندش میکنم ببرم دستشویی رحم درد گرفتم خدا کنه زودتر تموم بشه این روزا بد من...دکتر بردم قرص داد الکی بود

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من ۷ سالشه بخدا خستم کرده زندگیم همش در حال بشور بشورم انقدر شبها ب زور بلندش میکنم ببرم دستشویی ...

من اوایل برای اینکه جاشو خیس نکنه ، خودم بغلش میکردم میبرم دسشویی. بعد عصب دستم مشکل دار شد . تنگی تونل کارپال گرفتم. که مجبور شدم دیگه بغلش نکنم. بیدارشم کنم بیدار نمیشه که خودش بره.خوابش خیلی عمیق میشه. حتی با جیش خودشم بیدار نمیشه . به ندرت شاید بعد از اینکه جیش کرد بیدار شه،  زمستونا هم همش سرمامیخوره ‌‌ .  خیلی سخته . دیگه هشت سالش تموم شده . جایی نمیتونیم بمونیم شب. میترسم خودشم اعتماد به نفسش خراب شه . با اینکه به روش نمیارم 

2805
دارو بزار کنار،برو قصابی بیضه گوسفندی بخر براش،بیار خونه پوستش جدا بکن بشور سیخ بکش با نمک بزار رو گ ...

واقعا جواب داد ؟ بعد از یه هفته؟ کسی دیگه هم اینو امتحان کرده؟ 

یعنی هر هفت روز یه دونه کامل بخوره ؟ منظورت همون دنبلان هست؟!

پوشکش کن

سلام ن گلم نمیشه اینا بزرگ بشن تا عمر دارن یادشون میمونه پوشک صلاح نیست انقدر خوابش سنگین کشیده ب پسر عمش اونم شب ادراری داشت

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
پوشکش می کردی

سنش تقریبا زیاد بود دیگه برای پوشک بزرگ بود .. اون موقع حدودای ۴-۵ سال داشت . الان تولد هشت سالگیشم گذشته دیگه. ولی هنوز ادامه داره . دکتر گفته بود ارثیه . طبیعیه .ولی از عواقبش نگرانم تو ذهنش بمونه . جلوی بقیه پیش بیاد خجالت بکشه