2777
2789
عنوان

فازه اونایی که ظهور غذا درست میکنند شام هم درست میکنند نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 129 پست
شنیدم جونوبیا اصلا شام نمیپزن ،یه چیز حاضری میخورن. خوشبحالتون

اره ماهم نمیپزیم، همیشه حاضری مثلا تخم مرغ گوجه فرنگی

یا سیب زمینی، یا کتلت با نون و از این جور غذاهای نونی 

مال ما هیچ ربطی نداره 

اگه ی وعده نونی باشه وعده بعدی برنجی و یا وسطش مثلا اش و ... ام داریم 

حالا فرقی نمیکنه این وعده بیفته برا نهار یا شام 

مثلا دیشب برنج واشتیم امروز ممکنه ی چیز ساده داشته باشیم یا ممکنه مامانم شامو زیاد بپزه از همون نهار بخوریم 

قاعده خاصی نداریم اصن 

اما خب معمولا چون شام همه دور هم جمعیم و از سرکار میایم مامانم غذای خوب و شب میذاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۲ ساله ازدواج کردم فقط ناهار میپزم صبحونه و شام همسرم خونه نیست بعضی اوقات میگم کاش میشد این وعده رو هم حذفش کنم تا کلا از آشپزی و ظرف شستن راحت بشم😂

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
2805
ما یجوری هستیم معده‌امون عادت کرده به اینکه یه وعده سبک باشه ، غیر اون باشه زودی مریض میشیم🥲خداقوت ...

چه جالب 😁 با وجود اینکه شامو سبک میخورین ولی تو چاق تر از ماها هم هستین.من اینهمه میخورم ولی چاق نمیشم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
دقیقا کدوم جنوب

جنوب کشور.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
چرا الکی میگی ما جنوبیا نهار و شام هم میپزیم

بعضی ها گشادی خودشون رو به جنوبی بودنشون میچسبونن فکر میکنن بقیه ی جنوبی ها هم اینشکلی هستن

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
همه ظهر غذا درست میکنن شام‌ همینطور. شما عجیبید

ببین ما جنوبیا، برای ناهار برنج میپزیما 

ولی شام نه دیگه، حاضری میخوریم، تخم مرغی باشه سیب زمینی کتلتی فلافلی چیزی ک نونی باشه 

تازه یه چیز عجیب تر بگم برات بریزه

من و پسرم و شوهرم بدغذاییم.نهار و شام سه نوع غذا درست میکنم.مثلا نهار امروز واسه شوهرم گوشت سرخ شده،خودم عدس پلو،پسرم ماکارانی😋

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
بعضی ها گشادی خودشون رو به جنوبی بودنشون میچسبونن فکر میکنن بقیه ی جنوبی ها هم اینشکلی هستن

ن واقعا ما هم مثل اسی هستیم، شاید قسمتیش اینجوریه 

ما هیچ وقت نشده شام برنج درست کنیم مگر در مهمونیا

2810