2777
2789

خدا منو ببخشه

۲۲ سالمه تقریبا  ده ماه پیش  بچه اولمو سقط کردم

بدون اینکه خانواده ها بفهمن  تازه نزدیک دوساله که ازدواج کردیم من و همسرم خیلی همو دوست داریم و اصلا مشکلی نداریم  فقط دلیلش آینده اون بچه و مسولیت پذیریش بوده که من اون موقع از خودم این توانایی رو نمیدیدم والانم نمیبینم 

من اصلا وقتی فهمیدم مادر شدم خوشحال نشدم و زدم زیر گریه 

بخدا قسم من  آدم ناشکر نیستم ولی بچه هزینه دارع مسولیت میخاد که من اصلا تا چهار  پنج سال اول زندگیم گفتم بچه نمیخام

ولی اون عذاب وجدان که با قرص بچمو انداختم منو داره نابود میکنه  بخدا روحم داغون میشه وقتی بهش فکر میکنم یا یجایی که میگن  یا میبینم سقط گناه کبیرس😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید از اول پیشگیری میکردی.. 

وقتی بچه وجود پیدا کرد.. حق حیات داره.. کسی نمیتونه حق حیات دیگری رو بگیره،، حتی بچه خودش رو.. 

حالا آروم باش. کاری هست که شده.. 💔🌺💐

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

استغفار کن و برای اون بچه خیرات بکن

کاریه که گذشته نمیشه ملامت کرد من خودمم تو عقد سقط شد بچم البته اون رشد نکرد عمدی نبود ولی منم تا مدت ها افسردگی داشتم و مشکلات روحی و جسمی فراوان چون مواظب هم نبودم بچه رشد نکرده بود عذاب وجدان شدید هم داشتم

حتما از ته دلت استغفار کن صدقه بده و خیلی مواظب باش دوباره باردار نشی که دوباره سقط نکنی

حتما هم برای اون کوچولو خیرات کن تا ازت راضی بشه.

خوب دیگه کاری که شده زیاد بهش فکر کنی نابود میشی خالا چند وقتش بود ؟

سعی کن توبه کنی چون من دایی این کار کرد جنین شش ماه رو سقط کرد یعنی زنش مجبور کرد که این کار کن  بعد زد پسر بزرگش مرد دیگه هم بچه دار نشد  از شرایطش نگم بهتر 

دیگه کاریه که کردی، استغفار کن . انشاالله خدا و اون طفلک میبخشنت .

تنها نصیحتی که میشه کرد اینه که درست جلوگیری کنی تا دوباره مرتکب گناه نشی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2810