2777
2789
عنوان

خوابگاهم احساس افسردگی میکنم

91 بازدید | 8 پست

دیروز اومدم.ولی کلاسای صبحمون کنسل شد🤕الان بیکارم.هم اتاقیم هم خوابه.نمیدونم چرا احساس ناراحتی میکنم .یه جور احساس بیکاری و تنهایی🥲دلم میخواد با یکی حرف بزنم ولی به مامانم که زنگ زدم کار داشت.یکی از دوستام هم که تو شهر خودمونه الان کلاس داره تو دانشگاه و با اون هم نمیتونم حرف بزنم.هنوز هم بقیه کلاس هامون کنسل نشدن برای همین نمیتونم برگردم خونه.شما اگه خوابگاهی هستید یا بودید چه طور سر خودتون رو گرم میکردین تا احساس تنهایی نکنین؟

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه خوابگاه برام یه کابوس بزرگ بوده،امسال پزشکی سهرستان میاوردم ولی نتونستم تصمیم گرفتم باز پشت بمونم،اگر اجتماعی هستی با بچه های اتاقای دیگه بگرد 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
یاد خودم افتادم تازه رفتی اولین بارته؟

نه سال دوممه..ولی تازه اتاقم رو عوض کردم شاید برای همین عادت ندارم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
همیشه خوابگاه برام یه کابوس بزرگ بوده،امسال پزشکی سهرستان میاوردم ولی نتونستم تصمیم گرفتم باز پشت بم ...

بدی هایی داره ولی به نظرم اگه آوردی حتما برو.کنکور ممکنه هی تغییر کنه و این کارتو سخت میکنه.نهایتش خونه میگیری

آره عادی میشه کدوم شهری

الان کاشان