msnsjsb مدیر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 140 عنوان عکس منو پارتنرم | مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 93 پست صادقانه نظر بدین راحب قیافه هامون صادق باشینااا😂❤️ 1403/06/17 | 01:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزای_مخلوط عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2647 ایشالاا🥲 ایشالا تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زدهام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›
msnsjsb مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 140 رفتم پیاماشو خوندم این شدت توهینی که یکجا به یکی کرد که فقط عکسشو دیده واقعا خیلی زشت بود وای بیخیالمن اصلا بم برنخوردچون قطعا پشت این اکانت ی ادم عقده ایبه
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2019 اگر ادم بودی نظر گوهتو مثل ادم میگفتی من ریدم تو تربیت خودت و قیافه پارتنرتسگ ب تو با این ذاتت نگاه ... نظرمو درست گفتم هکسی که اول فحش داد تو بودی عوضی اومدم ازت معذرت بخوام فکر کردم ناراحت شدی اما انگار عقده ای بودنت رو نشون دادی پارتنر تو نوکر پارتنر منم نمیشه ،یکم بهش برس شبیهه بچه های سومالیه
ghazal_n_a عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 975 چی گفته مگه از روی عکس پسره برگشت گفت واییی از قیافه اینجور پسرا متنفرم چندتا از کاربرا هم گفته بودن پسره سر تره گفت وااا کجا با این قیافه فلانش پسره سر تره بعد گفت ازش مشخصه خیلی بی لوله 😐 من موندم از رو عکس چطوری همه اینا رو فهمید
msnsjsb مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 140 نظرمو درست گفتم هکسی که اول فحش داد تو بودی عوضی اومدم ازت معذرت بخوام فکر کردم ناراحت شدی اما انگار ... باشه حالا بسیک عقده ایی😂😂😂😂
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2019 رفتم پیاماشو خوندم این شدت توهینی که یکجا به یکی کرد که فقط عکسشو دیده واقعا خیلی زشت بود وای شما بیخود میکنی در مورد من نطر میدی خب قیافش از نظر من خوب نبود چرا دروغ بگم بعدم اون اول فحش داد بازم اومدم معذرت ،پاچه میگیره
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2019 باشه حالا بسیک عقده ایی😂😂😂😂 کلا نخواستم دلت بشکنه فکر کردم دوس پسرته ،نه نامزدت
ghazal_n_a عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 975 نظرمو درست گفتم هکسی که اول فحش داد تو بودی عوضی اومدم ازت معذرت بخوام فکر کردم ناراحت شدی اما انگار ... خفه شو برو گمشو از تاپیک بیرون دیگه نکبت چقدر عقده ای میتونی باشی یه یه ادم از رو عکس این همه برچسب بزنی و ابراز نفرت کنی
msnsjsb مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 140 خفه شو برو گمشو از تاپیک بیرون دیگه نکبت چقدر عقده ای میتونی باشی یه یه ادم از رو عکس این همه برچسب ... بیخیال عزیزم
ghazal_n_a عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 975 شما بیخود میکنی در مورد من نطر میدی خب قیافش از نظر من خوب نبود چرا دروغ بگم بعدم اون اول فحش داد با ... تو سایت عمومی بی شخصیت یه جوری نظر بده همه نپرن بهت آخه بیشعور واقعاً دهن به دهن شدن با آدمایی مثل تو چقدر برای افراد نزدیکت سخته!
انرژی_مثبت_بده عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2188 ۲۱ تو نازی و ملوس اون جذاب و مردونه بهترین ترکیب ممکن پایدارباشید