2777
2789

نگید شوهر من فرق میکنه زحمت کشه آدم خوبیه 

ده ساله ازدواج کردم ن طلا دارم ن لباس ن وضع زندگی چون شوهرم هر چقدر کار میکنه نمیرسه ..کلی هیچوقت هیچی نگفتم حسرت خوردم اما ب روی شوهرم نیاوردم 

الان فقط ازش خواهش کردم ماهی ۳ تومن بده برم دانشگاه ولی اون در جوابم گفتم پس کی میخای من رو درک کنی چقد پر توقعی

دقیقا حداقل ۱۰۰گزم براش طلا فروختم بعد گف واس چی فروختی مگه من ازت خواستم درحالی که برای اون رف 

الآنم ی هزاری ندارم برای خودم هیچی ندارم حسرت میخورم

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانجون(مادر بزرگ پدری) همیشه یه داستان قدیمی رو برای نو عروس ها تعریف می‌کرد. میگفت زمان های قدیم توی یک روستا دختری رو شوهر میدن که پدر دختر از داماد چیزی نمیخواد و میگه دخترم و چشم و دل سیر بار آوردم و چیزی احتیاج نداره. اون زمان عروس و با اسب میبردن. تو مسیر خونه داماد یه رودخونه بوده که باید از اون رد میشدن. وقتی به رودخونه میرسن پدر داماد داد میزنه که مواظب اسب‌ها باشین مبادا اسب ها رو آب ببره. پدر عروس که این رو میشنوه میگه دخترم و برگردونید و نمیذاره عروس رو ببرن، میگه حالا شیربها بدین، عروسی مفصل بگیرین، طلا و هدیه براش بخرین و بعد ببرینش. 

خانواده داماد کلی هزینه میکنن تا پدر عروس راضی میشه. موقع بردن عروس و رد شدن از رودخونه، پدر داماد داد میزنه که اسب‌ها به جهنم، اسب ها رو ول کنید و مواظب عروس باشید اتفاقی براش نیوفته. 

نتیجه اخلاقی که هر زنی خرج داره ارج داره.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

واااااااا

خدای من

کلا ادما بی جنبه ان ، نباید ازشون چیزی نخوای

هر چه قدر بیشتر بخوای بیشتر قدرت رو می دونن

تو کم توقع بودی و بهت گفت پرتوقع

پس سعی کن ازین به بعد پر توقع باشی 

که اگه بهت گفت، این قدر ناراحت نشی

بگی اره پر توقع بودم که همچین چیزی گفت

جالبه همین آدم ها اولش ادای آدم های عاشق پیشه رو درمیارن که درسته اینجوریم و فلان ولی عاشقتم و پر از توجهت میکنم و..... 

تجربه کردم که میگم ولی آخرشم قدر آدم و نمی‌دونن. امیدوارم درآمد شوهرت کلی زیاد بشه و بهت هم کلی توجه کنه

خب وقتی نداره از کجا بده به شما؟

مگه میشه نداشته باشه. 

کارمیکنن ،پس کجا میره.؟؟

داره که زنش تقاضای ۳میلون میکنه..

دارن. فقط دیگه دلشون نمیکشه که خرج کنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
جالبه همین آدم ها اولش ادای آدم های عاشق پیشه رو درمیارن که درسته اینجوریم و فلان ولی عاشقتم و پر از ...

من تقصیر خودمه شوهرم بچه بود خیلی از اخلاق های بدشون تغییر دادم گفتم کنار همیم درکش کردم اما الان ..

مگه میشه نداشته باشه. کارمیکنن ،پس کجا میره.؟؟داره که زنش تقاضای ۳میلون میکنه..دارن. فقط دیگه دلشون ...

نداره اما خب جور کنه ب من چه قرض کنه ده ساله هیچی ازش نخاسته حتی ی لاک 

دقیقا حداقل ۱۰۰گزم براش طلا فروختم بعد گف واس چی فروختی مگه من ازت خواستم درحالی که برای اون رف الآن ...

منم فروختم ماشین خرید ..ولی استدلالش اینه ک خودت ک نخریدی بقیه بهت کادو دادن پس پول تو نیس