2777
2789
تو بیداری 😂😂

زری بجااان خودم امین خوابه خخخخ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا

ببین نمی دونم از چه طریقی هست مادرشوهرم هر سال نزدیک شهادت امام رضا، زوار میاد خونه شون از مسجد هم براشون غذا میارن

فقط خانما تو یک خونه هستن آقا یون تو یک خونه 

از تمام شهر ها هم میان و فقط خونه ها نیست که پذیرای و اسکان دارن 

کلی مدرسه و خیمه و.. اسکان رایگان دارن فقط تو سایت ثبت نام می کنن خودشون میان اینجا ما پذیرایی میکنیم

خوش به حالتون هر وقت رفتی ممنون میشم دعا کنی منم بطلبه💕

آره واقعا 

وقتی میام نی نی سایت و میبینم چقدرر اینجا آرزو دارن بیان حرم 

با خودم میگم ما مشهدی و همسایه امام رضا هستیم ولی گاهی اوقات میشه دو ماه یا سه ماه حرم نری 😔 .

انشاالله خود آقا میطلبه میاین زیارت عزیزم . میرم حرم ناخودآگاه بچه هایی که التماس دعا دارن یادم میاد ❤️

انقدر غر زدمممم که نگو.دوس نداشتم برم ، به زور خانواده رفتم.ولی خودمونیم هااا ، وقتی رفتم بافت شهر ، ...

من وقتی بگن مشهد با سر و کله میرم😂

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
منم😔💔خیلی یهویی دلم تنگ شد

من بیشتر از این ناراحتم که انگار خود آقا دوست ندارم برم 

امسال قرار بود برم بلیط هم آماده بود ولی به خاطر آزمونم که عقب افتاد نشد که برم اینقدر ناراحت شدم آزمون هم قبول نشدم زیارت هم از دست دادم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیدم که اینکارو میکنن.باخودم گفتم شاید بخاطر شلوع نشدن شهر اجازه تردد نمیدن و اونا میذارن پارکینگ

نه .این طوری نیست 

مشهد دوربین هااا خیلی جریمه میکنن متاسفانه و اگه قوانین رو رعایت نکنی سریع جریمه میکنن مردم برای اینکه جریمه نشن میزارن پارکینگ یا اینکه خود پلیس میفرسته پارکینگ 

مثلا حتما باید پشت خط عابرپیاده ترمز کنی وقتی پشت چراغ قرمزی و خب توی خیلی از شهرا به این چیزا دقت نمیکنن 

فکر کنم ۶،۷ سال پیش رفتمانقدر دوس دارم برم اما انقدر بدم آقا نمیطلبه منو😭😭😭😭

انشالله به زودی میری عزیزم🤍

منم خیلی وقته نرفتم اقا نمیطلبه💔

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲