2777
2789
عنوان

مادر شوهرم روانیم کرده چکارم کنم

271 بازدید | 11 پست

۱۲ ساله طبقه بالاش زندگی میکنم کمر درد داره اول هرجا میرفتیم این بامون بوده الان نمیتونه بیاد چون دکتر بهش گفته استراحت مطلقی من با همسرم میرم بیرون زورش میاد خود ب خود قهر میکنه میرم کاراشو میکنم غذا براش درس میکنم باهام قهر میکنه نمیدونم چشه مشکلش کیه بخدا هیچ بی احترامی نکردم.تازه خاهرشم اومده پیشش بمونه اونم مریضه شدن دوتا الان کارکنم گیرم.نکنم گیرم والا گیر افتادم باشون‌برم خونشون بدشون‌میاد نرم خونشون بدشون‌میاد کلافم چکار کنم‌.شوهرمم یک پسره.شوهرم میگه تقصیر تو بوده گفتی طبقه بالا رو درس کن راس میگه اصرار من بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت داری میگی دیگه دلیلش ندانم کاریای خودته،واقعا چه دلیلی داره شما بری کارای اونو انجام بدی؟!

نمیدونم حس میکنم مشکل خودمم که حساس شدم انگار ازش میترسم واقعا ازش میترسم میرم خونه بابامم باهام قهر میکنه

نرم میاد بالا گله میکنه چرا نمیای

خوب گله کنه 

برو خیاطی یاد بگیر حسابی مشغول شو هر وقتم اومد خودتو مشغول اون کن و کم حرف بزن اگه ام گفت نمیای بگو می‌بینید که مشغول خیاطی ام 

تنها راه چارت همینه 

یا خیاطی یا هنر ديگه 

وصل به یه مو
برم قهره نرم قهره جیم دوقطبیه انگار واقعا سخته با مادرشوهر زندگی کردن

منم باشون تو یه ساختمونم

ببخشید نابلدی 

دلرحمی 

ساده ای

من پیش میاد یک ماه نمیرم بعد به شوهرم میگم دلم تنگ شده بریم امشب 

بعد زنگ میزنه مثه مهمون میگه امشب هستید یه سر بیایم اونام یا میگن اره یا میگن نه

من اوایل روزی سه چار بار میرفتم دیدم سبک شدم بعد خودمو مشغول مطالعه کردم به شوهرم گفتم بهشون بگو دوره مطالعاتی شرکت کرده نمیتونه بیاد دو سه ماه همینطوری گفتم امتحان دارم دوره شرکت کردم(خانه دارم) 😂

اونام فهمیدن دروغه ولی راهی برا اثبات نداشتن

وصل به یه مو
منم باشون تو یه ساختمونمببخشید نابلدی دلرحمی ساده ایمن پیش میاد یک ماه نمیرم بعد به شوهرم میگم دلم ت ...

تازه وقتی ام میرفتم با کتابم میرفتمسوالم میپرسیدن با توجه به یه سری اطلاعاتم گنده گنده جواب میدادم هیچی سر در نمیوردن دیگه نمیپرسیدن

وصل به یه مو
منم باشون تو یه ساختمونمببخشید نابلدی دلرحمی ساده ایمن پیش میاد یک ماه نمیرم بعد به شوهرم میگم دلم ت ...

من مادرشوهرم خیلی بدردم خورده مریض ک میشم هوامو داره.بچمو نگه میداره.ولی من دیگه خسته شدم حوصله ندارم برم زیر