2777
2789

فیلتر😂🥱

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من پوستم اینجوریه ولی از اول همین بوده ولی تاحالا کرم پودر یا حتی ضد افتاب یا صورتم بند و شمع ننداخت ...

ضد آفتاب رو بزن

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

روتین شب و صب و داشته باش با فوم شستشو بشور

شاید عجیب باشه ولی سفید اب برای پوست خیلی خووووبه

شبا بعد شستشو تونر استفاده کن

میتونی ابرسانم بزنی فقط همه رو باهم نزن...مثلا ی شب تونر یه شب ابرسان...مث اینستا با پوستت برخورد نکن بدتر میشه:/

روتین شب و صب و داشته باش با فوم شستشو بشورشاید عجیب باشه ولی سفید اب برای پوست خیلی خووووبهشبا بعد ...

اره عزیزم برای روتین داشتن باید برم پیش ی دکتر پوست خوب 

چون اینجوری خودسر نمیدونم چیکار کنم

مشاوره رایگان پوست و مو بگیر

@trustisho

کارشناسان شرکت لیاتیم

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
هرماه میگم بخرم نمیشه ولی پیش دوستم یه ضد افتاب کره ای دیدم قیمتش ۱۲۰۰بود یکم بالا بود ولی ارزشش رو ...

حالا نیازی هم نیست انقدر گرون باشه

و ضد آفتاب ترجیحا بی رنگ بگیر ولی حتما بزن حتی اگر هوا ابری بود

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟