2777
2789
عنوان

بنظرتون برم‌کمک زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا هیچی از خوبی بهتر نیست درسته خواهر مادر داره چهار روز دیگه خودت بچه دار شدی میگه به من چه مگه اومد کمک من که من برم من باشم میرم کمک 

چون خودم کمک زن داداشم رفتم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه یبار خودش گف چی بگم

تو که دایما نمیتونی بری خونش کاراشو بکنی مثلا میتونی بعضی وقتا غذا بپزی اون غذای سخت که خودش نمیتونه یا وقتی میزی خونش خودت کارای خودتو بکنی همین 

اژنم در نظر بگیر که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند کاری نکن که بعدا وظیفت بشه

بارداربودم استراحت مطلق بودم خواهرشوهرم به اندازه ی مادرم زحمتموکشید تا اخر عمرم ممنونشم و‌منتظر فرصت برای جبرانم

من خودم خواستم ازشون اگر شما هم‌ازتون خواسته شد برید 

عروس تاج طلا هم رو سرش بزاری میگه وظیفت بوده

نه بابا خدایی زن داداش من اینجوری نیس خیلی خوبی کرده بهم مثلا موقع امتحانا درسامو یاد داده و ی مهمونی جایی میریم بفکرمه مثلا میگه غذا خوردیو اینا... بدجنس نیست منم میخام جبران کنم

بدنم خستس عجیب:)
عروس تاج طلا هم رو سرش بزاری میگه وظیفت بوده

متاسفم بابت افکار عهد قجریتون

بدبخت اون عروس بخت برگشتتون

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
نیم ساعت راهه خونه مادرش نه معمولی بچه اول

بهش زنگ بزن بگو زن داداش اگه کمک و کاری داشتی بیام کمکت ، اگه غذایی هم دوست داشتی بگو که مامانم واست درست کنه ، به داداشت هم بگو همین‌رو، که بدونه به فکر زنشی ، شاید زن داداشت روش نشه خواستش رو بهت بگه ولی داداشت راحت بهت میگه.اون بچه ای که تو شکمشه بچه ی برادرته ، همین که به زنداداشت توجه کنی کلی انرژی میگیره