2777
2789
عنوان

کسی هست که بمدت طولانی و هر روز خیلی زیاد گرمی و دمنوش خورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
یک‌ماه،اره هر روز میخورم

خیلی مواظب باش اولش شاید عوارض نده ولی بعد یه مدت خیلی از ارگانهای مهم بدنتو آسیب میزنه. روزی چندبار نبات هم خیلی زیاده خدایی نکرده دیابت میگیری

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای بچه یی که خیلی جیشو هست چی بدیم بخور؟

معمولن سردی زیاد باعثش میشه چون کوچیکه ،نبات تو چایی ، نعناع و نبات ، 

، سردی بهش نده مثل هندونه ، خیار ، ماست،یا حتمن با مصلحش مثلن ماست حتمی با پونه و نعنا، ...

اره گمونم زیاده روی کردم میدونی رژیم‌پسر دارم،به شوهرمم همینقدر گرمی میدم مجبورم

دیگه هرچی قرار بود گرم بشید شدید😄 دکتر تغذیه رفتن بهتره اونها بهتر میتونن بدنو قلیایی و اسیدی کنن برای تعیین جنسیت. ولی یادت باشه هیچ کدوم اینها صد درصد نیست.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
راستی این خارش پوست ناشی از گرمیجات بخاطر دونه هاست، یا بخاطر خشکی پوست؟

از گرمی ایجاد میشه، یکی توفامیلمون خونه همساده گردو تازه پوست میکردن ، بدنش قرمز ،ریخت بیرون، ادرارش خونی، یعنی بعضیا تا این حد صفرایی و گرمی براشون بده

دیگه هرچی قرار بود گرم بشید شدید😄 دکتر تغذیه رفتن بهتره اونها بهتر میتونن بدنو قلیایی و اسیدی کنن ب ...

بله درسته اصلا قطعی نیست حالا فعلا همین از دستمون برمیاد مخصوصا شوهرمو باید تقویت بکنم

از گرمی ایجاد میشه، یکی توفامیلمون خونه همساده گردو تازه پوست میکردن ، بدنش قرمز ،ریخت بیرون، ادرارش ...

الرژی نبوده؟ وای من خارشم گرفت اینو خوندم.

دوستانی که باردار 🥰🤩هستین اینو که میگم از شنیده هام و تجربیات دیگران، افراط نکنید در خوردن هر چیزی مثلن گرمیجات یا سردی، حتمن با دکتر مشورت کنید ، نگید خوب گیاهه چیزی نمیشه، 

هم در زایمان و هم رو نی نی تاثیر داره، شنیدم تو بعضی موارد تاثیرای بد ، 

فقط دکتر، تازه حالا خدا رو شکر دکتر هستن طب سنتی تخصصشون