2777
2789
ساکتو بستی ؟ حتما حداقل دو دست لباس نوزادی بردار .. دورپیچ و همه چیز پوشک .. خرما

اره خیلی وقته آمادم الان دوتا مشکل دارم اولیش اینکه عرق سوز شدم وخیلی بدشده خجالت میکشم اینطوری برم

دوم اینکه میترسم با امپول فشار هم زایمان نکنم 

نمیدونم رفتنی به مامانم خبر بدم بیاد یا تنها برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمنوش ریسکه نمی ارزه جون جنین بتخطر بیفتهوالا انقد پله سراشیبی وپیاده روی داشتم پاهام افتضاح عرق سوز ...

پله تاثیری نداره.من انجام دادم با سوزن فشار زایمان کردم چون هیچ دردب نداشتم

اره خیلی وقته آمادم الان دوتا مشکل دارم اولیش اینکه عرق سوز شدم وخیلی بدشده خجالت میکشم اینطوری برمد ...

تنها که نرو عزیز دلم حتما خبر بده همین الان بگو بهشون 

عرق سوز رو که براش پماد زینگ اکسید بزن بعد زایمانت خوب میشه خجالتم اصلا نکش 

من زایمان اولم خودبه خود دردم گرفت فقط این بارداریم ایطور شدم

من اولی چهل هفته تموم شد ولی با سوزن فشار بازم زایمانم بهتر بود.بعدی تو ۳۹هفتع یکی تشخیص ماما بعدی دیابت بارداری زایمانم سخت بود اولی ک‌زمان خودش بود خیلی زایمان راحتتری داشتم

تنها که نرو عزیز دلم حتما خبر بده همین الان بگو بهشون عرق سوز رو که براش پماد زینگ اکسید بزن بعد زای ...

زینک زدم بیشتر سوزش گرفتم کالاندولاتاثیری نداشت دوروزه ان ان میزنم یکم بهتر شده اما هنوز پوستم سوخته فقط التهابش کم شده مرسی گلم به حرفام گوش دادی نیاز داشتم با یکی درد دل کنم حس میکنم هیچ کس حالمو درک نمیکنه

من اولی چهل هفته تموم شد ولی با سوزن فشار بازم زایمانم بهتر بود.بعدی تو ۳۹هفتع یکی تشخیص ماما بعدی د ...

دعا کن برای منم راحت باشه با ابن استرسی که کشیدم فکر نکنم دبگه بعدش حسی وحالی واسه بچه داری داشته باشم

😢ببخشید از استرس حالت تهوع گرفتم دست خودم نیستکاش مثل زایمان قبلیم دردام خودبه خود شروع شن دکتر گفت ...

نگران نباش دیگه پیش میاد خودشون بلدن چیکار کنن خداروشکر  دکترها هر چی بلد نباشن این یک مورد تولد بچه رو بلدن انشالله نی نی ات به زودی بغل کنی❤️