2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴ ماه بزرگترم

ربطی به سن نداره،مهم اخلاق طرفه.ما زندگیمون خوبه خداروشکر

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
واقها؟من فقط ۹ ماه بزرگترم با پسری ک باهاشم و همش حسرت میخورم ک کاش حداقل همسن بودیم

اره حسرت چی عزیزم خب مشکلی ایجادنمیکنه۹ماه واقعاچیزی نیس که!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
م همش حسرت میخورم با ی پسره هستم ۹ ماه ازش بزرگتر یسال هم نمیش ولی همش میگم کاشکی حداقل هم سن بودیم

سن عدده عمرم،، مهم اخلاقه مهم رفتاره ن سن.. الکی خودتو درگیر این چیزا نکن من دیدم زنه ۷ سال بزرگ تر بوده..

کاری نداری بی زحمت یه سر به تایپیک اخرم بزننن خیلی عصبانیمبخاطرش

کاملا مشخصه😂

😐😐عزیزم فوت شدن کاش بلدبودین هرچیزیو مسخره نکنید۴ماهه ازدنیارفته۳سال زندگی کردیم وثمره عشقمون یه پسر۲سالس😏

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
داریم تو فامیل چند تا... به چشم میاد دیگه... زن زود شکسته میشه.. اگر هم حرف بزنن، آسیب رو زنه میبینه ...

ولی نمیگن حیف دختره که با یه مرد20 سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده 😑😑😐😒 

واقعاا؟؟؟مشکل ندارن؟تیکه اینا نمیندازن بهشون من فقط ۹ ماه بزرگترم از پسره همش حسرت میخورم میگم کاشکی ...

نه ما تو خانوادمون کلا عادیه زن بزرگتر از مرد باشه یعنی با سن کسی کار نداره . گاهی وقتا یادمون میره اصلا

۹ ماه ک چیزی نیست اخهههه . حتی کمتر ۱ سال

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

2810