2777
2789
واقعاکجا

من کرجم دیدم رو در مدرسه دولتی زدن ثبت نام پیش دبستانی با تعرفه دولتی و ازین چرت و پرتا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمها دختر من متولد اسفند ۱۳۹۸ هست کی باید بره پیش ؟؟؟؟؟

امسال میتونه بره پیش یک

سال دیگه پیش دو

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
به نظرم نفرستش پیش دبستانی منم نرفتم

وا بچه با محیط مدرسه و کلا کلاس و معلم آشنا میشه

زمینه درسهاش برای کلاس اول، علوم، ریاضی ، فارسی و خیلی اموزشهای دیگه داره، روابطش با همکلاسیهای دیگه

خانوما تاجایی ک من شنیدم همه پیش دبستانیا خصوصی هستن دولتی وغیر دولتی هم نداره،

اره منم همین شنیدم اینجا انگار میگن هست دولتی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من کرجم دیدم رو در مدرسه دولتی زدن ثبت نام پیش دبستانی با تعرفه دولتی و ازین چرت و پرتا

عه جدی

آخه مدرسه دولتی پیش دبستانی نداره ک چندساله

همشون خصوصیه

ممنونم پیش یک اجباری هست ؟؟؟؟

نه از وقتی ک خصوصی شدن اجباری نیس

اره منم همین شنیدم اینجا انگار میگن هست دولتی

واللا من توشهرستانم نزدیکای ارومیه،تو مدرسه دولتی دارن پیش دبستانی هیچی هم نمیدن ن غذا ن چیزی ۴ گرفتن حالا هزینه روپوش وکیف ودفتر بماند ک اونم خرج میکنیم،ولی واقعا انصاف نیس،خدا ب داد برسه 

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم
عه جدیآخه مدرسه دولتی پیش دبستانی نداره ک چندسالههمشون خصوصیه

اره ولی دولتیا هم همشون ندارن. شایدم قرارداد دارن با جایی چون ۱۲ میلیون دیگه تعرفه دولتی نیست که

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
واللا من توشهرستانم نزدیکای ارومیه،تو مدرسه دولتی دارن پیش دبستانی هیچی هم نمیدن ن غذا ن چیزی ۴ گرفت ...

4 ک خوبه

من تبریزم تقریبا پایین شهرم تو خیابونمون پیش دبستانی 10 12 تومن میگیره

4 ک خوبهمن تبریزم تقریبا پایین شهرم تو خیابونمون پیش دبستانی 10 12 تومن میگیره

برای منو شما خوبه حساب اونایی رو میکنم ک کارگرن بچشون باید بره پیش دبستانی،شوهرمن کارگر نیس اما فیشو دید چشاش چهارتا شد😁

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم
واللا من توشهرستانم نزدیکای ارومیه،تو مدرسه دولتی دارن پیش دبستانی هیچی هم نمیدن ن غذا ن چیزی ۴ گرفت ...

عزیزم به منم داخل مدرسه دولتی پیش زدن گفت فقط ثبت نام ۱۲ تومن روپوش ۱ تومن هزینه های دیگه ام جدا لیست میدن

برای منو شما خوبه حساب اونایی رو میکنم ک کارگرن بچشون باید بره پیش دبستانی،شوهرمن کارگر نیس اما فیشو ...

ما که شوهرم فروشگاه داره وضعمون‌ خوبه بخدا گفتم ۱۲ تومن هنگ کرد🤣

2810